OMNIA Draagbare Oven

Materiaal Aluminium
Merk OMNIA
Capaciteit 2 Liter
Gewicht item 1.8 Pond
Is vaatwasmachinebestendig Ja

Over dit item
Met een Omnia kunt u versgebakken brood en heerlijke ovenschotels bereiden, direct op het kooktoestel . Omnia is eenvoudig in het gebruik, lichtgewicht, neemt weinig ruimte in beslag en vergt geen installatie.
Een Omnia is een doordachte constructie bestaande uit drie delen die bij elkaar voor zowel boven- als onderwarmte zorgen. Deze drie delen worden altijd in combinatie met elkaar gebruikt.
De Omniavorm is een speciaal geconstrueerde vorm met een opening in het midden. Deze vorm staat op een schaalvormig stalen onderstel, ook met een opening in het midden.
Dit schaalvormige onderstel leidt de lucht vanaf de warmtebron langs de onderzijde van de Omniavorm en zorgt zo voor onderwarmte.
De openingen in het onderstel en de Omniavorm zorgen ervoor dat warmte van het kooktoestel omhoog stroomt. Deze warmte kaatst tegen het deksel en verzorgt op deze manier bovenwarmte. Het deksel is voorzien van ventilatieopeningen.
Inhoud: 2 liter. Afmetingen (B x H): 250 x 140 mm. Gewicht: 500 g. Brutogewicht: 812 g.

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter