OMNIA Ovenset met accessoires

Met Omnia bereid je vers gebakken brood en lekkere ovengerechten direct op het fornuis. De Omnia-oven is eenvoudig in gebruik, heeft een laag gewicht, neemt weinig ruimte in beslag en hoeft niet te worden geïnstalleerd.
Het populaire bakrooster maakt het onder andere eenvoudiger om voorgebakken brood zoals mini-baguettes en croissants te bereiden. Ook de bereiding van frietjes en ovenaardappelen wordt met het Omnia-bakrooster vereenvoudigd. Als je water onder het bakrooster giet, kun je bovendien bijvoorbeeld vis en groenten stomen.
Omnia Siliconen vorm: op maat gemaakt voor de Omnia-oven. Zacht en flexibel, eenvoudig op te bergen, kan ook in een klein zwembad probleemloos worden afgespoeld. Goede anti-aanbakeigenschappen.
Omnia - Tas: hiermee kun je de Omnia-oven en accessoires comfortabel dragen en opbergen.
Twee mooie pannenlappen, 24 x 24 cm, beige met wijnrode rand. Materiaal: 65% polyester en 35% katoen. Hiermee kun je het Omnia-deksel en de Omnia-vorm comfortabel aanraken.

Kleur Beige
Merk OMNIA
Materiaal aan buitenkant Siliconen
Afmetingen van item (L x B x H) 10 x 10 x 10 millimeter
Onderhoudsvoorschriften Ovenvast
Vorm Hand
Aantal stuks/onderdelen 5

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.