Houtkachel draagbare Hobo oven

Merk TOM SHOO
Materiaal Roestvrij staal
Stroombron Houtkachel
Gewicht van item 0.5 Kilogram

Stabiel met grillen: dit kampeerfornuis van robuust roestvrij staal is zelfs bij hoog gewicht of hoge hitte bestand. De winddichte gekartelde kruisstandaard biedt een stabiel platform voor uw kookgerei en verhoogt het warmtecontact.
Efficiënt branden: de brede opening maakt het gemakkelijker om hout toe te voegen; ventilatieopeningen verbeteren de luchtcirculatie, zodat de brandstof volledig verbrandt met minder rook. De dwarssteun maakt directe verwarming van de metalen beker mogelijk.
Brandstof: gebruik takken, bladeren, takken en hout als brandstof om een maaltijd te koken tijdens je wandeling. De oven bevat een tablet om de hardheid te behouden.
Opvouwbaar en draagbaar: Kan gemakkelijk worden opgevouwen tot een compact formaat en verpakt in de draagtas. Lichtgewicht en minimale belasting voor rugzak.
Veelzijdige toepassingen: geschikt voor kamperen, wandelen, picknicken, barbecueën, outdoor survival en avontuur.

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter