Gaskookplaat 2 branders

3D-inlaatstructuur: dit gasfornuis kan voldoen aan de behoeften van multidirectionele gastoevoer, effectieve verbranding, gelijkmatige verwarming op de bodem van de pot, gemengd inlaatsysteem, directe injectie met constante druk, betere zuurstofaanvulling, multidimensionale luchtmondstuk, lucht voormenging en verbrandingsuitlaatgasreductie.
2 BRANDERS: Deze inductiekookplaat heeft een ontwerp met dubbele brander dat twee potten en pannen tegelijkertijd kan verwarmen, waardoor kooktijd wordt bespaard. Deze kachel is alleen te gebruiken met LPG.
Vuurcontrole op meerdere niveaus: de gaskookplaat is uitgerust met twee onafhankelijke bedieningsknoppen en verschillende ingrediënten komen overeen met verschillende vuurkorven, waardoor u heerlijke maaltijden kunt bereiden.
Veilig koken: de onderkant van de gaskookplaat is uitgerust met een accubak, die kan worden geïnstalleerd met een D-batterij (niet inbegrepen) erin. Uitgerust met diverse veilige en betrouwbare beveiligingstechnologieën zoals elektronische ontsteking en vlamsystemen.
Op grote schaal gebruikt: 380x300mm/15x11.8 inch aanrechtblad, gaskookplaat zeer geschikt voor camper, camper, jacht, enz. Kan gelijk met het bureaublad worden geïnstalleerd, met ingebedde installatiematen van 345x365mm/13.6x14.4 inch (zorg ervoor dat het bureaublad stabiel genoeg is is).

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter