Gaskookplaat 2 branders

3D-inlaatstructuur: dit gasfornuis kan voldoen aan de behoeften van multidirectionele gastoevoer, effectieve verbranding, gelijkmatige verwarming op de bodem van de pot, gemengd inlaatsysteem, directe injectie met constante druk, betere zuurstofaanvulling, multidimensionale luchtmondstuk, lucht voormenging en verbrandingsuitlaatgasreductie.
2 BRANDERS: Deze inductiekookplaat heeft een ontwerp met dubbele brander dat twee potten en pannen tegelijkertijd kan verwarmen, waardoor kooktijd wordt bespaard. Deze kachel is alleen te gebruiken met LPG.
Vuurcontrole op meerdere niveaus: de gaskookplaat is uitgerust met twee onafhankelijke bedieningsknoppen en verschillende ingrediënten komen overeen met verschillende vuurkorven, waardoor u heerlijke maaltijden kunt bereiden.
Veilig koken: de onderkant van de gaskookplaat is uitgerust met een accubak, die kan worden geïnstalleerd met een D-batterij (niet inbegrepen) erin. Uitgerust met diverse veilige en betrouwbare beveiligingstechnologieën zoals elektronische ontsteking en vlamsystemen.
Op grote schaal gebruikt: 380x300mm/15x11.8 inch aanrechtblad, gaskookplaat zeer geschikt