Victron BlueSolar MPPT 75/15 12-24V

Ultra fast Maximum Power Point Tracking (MPPT) Vooral als het bewolkt is en de lichtintensiteit voortdurend verandert, verbetert een ultrasnelle MPPT-controller de energieopbrengst tot 30% in vergelijking met PWM laadcontrollers en tot 10% om vergelijking met tragere MPPT-controllers. BatteryLife: intelligent accubeheer Wanneer een solar laadcontroller de accu niet in één dag weer in topconditie kan laden, is het resultaat vaak dat de accu voortdurend schommelt tussen "gedeeltelijk geladen" en "volledig ontladen". Deze werkwijze (de accu niet regelmatig volledig weer laden) maakt een loodzuuraccu in een kwestie van weken of maanden helemaal kapot. Het BatteryLife algoritme bewaakt de laadstatus van de accu en verhoogt dag na dag het niveau voor belastingsontkoppeling tot de absorptiespanning wordt bereikt. Vanaf dat ogenblik wordt het niveau voor belastingsontkoppeling gemoduleerd zodat de absorptiespanning ongeveer één keer per week wordt bereikt. De MPPT 75/15 kan tevens worden ingesteld om de traditionele laadcontrolemodus te volgen met een vaste ontkoppelingsspanning De belastingsuitgang is beveiligd tegen kortsluiting en kan capacitieve belastingen zoals een omzetter voeden. In hars gegoten elektronica beschermt de elektronische componenten tegen de omgeving.

Automatische herkenning van de accuspanning De MPPT 75/15 past zich automatisch aan aan een systeem van 12V of 24V. Live data uitlezen met behulp van de Bluetooth dongle Klik op de onderstaande video voor meer informatie Accu spanning : 12V/24V Auto Select Nominale laadstroom : 15A Maximaal Solar Voltage : 75V Afmeting hxbxd : 100x113x40 mm Gewicht : 0,5 kg LET OP, Deze regelaar werkt niet met 1 paneel met 36 cellen!

Aangeboden door:

De winkel van ons allemaal. Naast het aanbod van bol zelf is er door de vele resellers praktisch alles te vinden. Dus ook camper inbouw producten en camper accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor je bouw of verbouw project tot aan je camperreis!