Compleet pakket - Topsolar 340Wp 12 Volt zonnepanelen

Plug and play zonnepanelenset met een maximaal vermogen van 340 Watt. Inclusief laadregelaar en bekabeling. Ideaal voor caravan, camper, boot of tuinhuisje.

Complete zonnepanelenset met een maximaal vermogen van 340 Watt
Plug and Play 340 Watt zonnepaneelsysteem voor alle 12 Volt toepassingen, zoals: caravans, campers, boten, huis, tuin, schuur of boerderij. Eenvoudige en snelle montage dankzij de voorgeboorde gaten aan de achterkant van de panelen. Monokristallijn zonnecellen hebben een zeer hoog rendement. Het paneel is robuust, waterdicht, stabiel en zit in een aluminium frame. Dit zorgt ervoor dat het zonnepaneel bij alle weersomstandigheden kan worden gebruikt. Naast de zonnepanelen wordt er een laadregelaar meegeleverd, deze maakt het mogelijk om de stroom die opgewekt wordt direct in een accu te stoppen. Op de laadregelaar zit teven eens USB-uitgang waarmee direct apparaten kunnen worden opgeladen. De set kan eenvoudig op een accu worden aangesloten dankzij de meegeleverde bekabeling. Er worden twee panelen geleverd en ieder heeft een afmeting van 123 x 67 cm en een gewicht van 12 kilogram.

Aangeboden door:

De winkel van ons allemaal. Naast het aanbod van Bol.com zelf is er door de vele resellers praktisch alles te vinden. Dus ook camper inbouw producten en camper accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor je bouw of verbouw project tot aan je camperreis!

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter