Dometic S4 Schuifraam 1000x600mm

Dometic S4 Schuifraam: ontdek Lichtinval met klasse!

Zoek je een raam van topkwaliteit om de zijkant van jouw camper of caravan te voorzien van meer lichtinval? Het Dometic S4 Schuifraam, in het formaat 1000x600mm, biedt niet alleen superior vakmanschap maar ook de beste materialen en een hoog gebruiksgemak.

Kenmerken:
Getest en Beproefd: S4-ramen zijn miljoenen keren beproefd en getest, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor jouw camper of caravan.

Het veiligheidsvergrendelsysteem: voorkomt dat het raam van buitenaf geopend kan worden, waardoor jouw voertuig veilig is tegen ongewenste indringers.

Uitstekende Isolatie: Het schuifraam biedt uitstekende thermische isolatie dankzij de dubbele kunststof beglazing en het polyurethaan frame, dat voldoet aan de hoogste normen voor woningbouw. Geniet van comfort in elk seizoen zonder compromissen.

Insectenvrij Interieur en Privacy: Met het ingebouwde insectenhor en verduisteringsrolgordijn geniet je van privacy en een insectenvrij interieur. Beide kunnen gemakkelijk in elkaar worden geklikt, waardoor je ze gelijktijdig met één hand kunt verstellen.

Stijlvol en Functioneel: Dit schuifraam combineert stijl en functionaliteit, waardoor het niet alleen een venster is maar ook een esthetische toevoeging aan jouw camper. Het geeft je de vrijheid om de wereld te ontdekken terwijl je geniet van het comfort van jouw zelfgebouwde reisgezel.

Het Dometic S4 Schuifraam - een raam dat niet alleen licht brengt, maar ook klasse en gemak aan jouw reiservaring toevoegt.

Productspecificaties:

  • Formaat 1000x600mm
Aangeboden door:

De winkel van ons allemaal. Naast het aanbod van bol zelf is er door de vele resellers praktisch alles te vinden. Dus ook camper inbouw producten en camper accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor je bouw of verbouw project tot aan je camperreis!