EcoFlow - Flexibel Zonnepaneel - Camper- of Caravanmontage - 100W

100W flexibele zonnepanelen
Ons lichtgewicht, flexibele zonnepaneel is ontworpen om perfect te passen in de kromming van een busje of camper. Monteer en laad uw Power Kits systeem of draagbare centrale snel op. Dit paneel weegt slechts 5,1 pond en past in meerdere bochten.

Licht en flexibel, meer dan ooit
Ons flexibele zonnepaneel is uitzonderlijk licht en 70% lichter dan traditionele zonnepanelen, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen of te monteren is. Buigt gemakkelijk tot 258 graden en past in de unieke vorm van uw camper of bestelwagen zonder de zonne-input te beïnvloeden.

Gecoat met geavanceerde glasvezel
Duurzaam voor uw zonne-energie. Elk van de 182 monokristallijne siliciumcellen is gemaakt met behulp van een geavanceerd glasvezel- en lamineerproces, dat het paneel beschermt en de prestaties verbetert.

Gemaakt van zeer efficiënte monokristallijne cellen
Sneller opladen met hoge zonneconversie. Ons 100W flexibele zonnepaneel heeft een uitstekende efficiëntie van 23%, waardoor u nog sneller kunt opladen. De geïntegreerde bypass diodes van het paneel voorkomen oververhitting terwijl de celprestaties zelfs in schaduwrijke omgevingen behouden blijven. Te combineren als onderdeel van uw Power Kits setup of EcoFlow draagbare energiecentrale, en het geïntegreerde MPPT-algoritme optimaliseert uw zonne-input.

Aangeboden door:

De winkel van ons allemaal. Naast het aanbod van bol zelf is er door de vele resellers praktisch alles te vinden. Dus ook camper inbouw producten en camper accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor je bouw of verbouw project tot aan je camperreis!