Enduro Lithium-Ion Accu LI12100

Deze 100 Ampere accu is de perfecte oplossing voor als je op zoek bent naar een krachtige accu die niet teveel ruimte inneemt, niet zwaar is maar wel genoeg power heeft om te kunnen dienen als boordaccu!

Deze LI12100 heeft een vermogen van 100 Ah en weegt slechts 11.5 kg. Ideaal voor in je camper, caravan of boot.

De accu is volledig onderhoudsvrij en kan opgeladen worden met een speciale lithium acculader. Omdat de accu onderhoudsvrij is, kan hij prima vast gemonteerd worden in de camper, caravan of boot.

Ook is de accu voorzien van een Bluetooth verbinding. Hiermee kun je via de gratis te downloaden Enduro app de status en conditie van je accu aflezen. Denk hierbij aan temperatuur, hoe vol de accu geladen is en de afgenomen stroom. Ook kan er een alarm ingesteld worden als bepaalde waardes onder de minimale duiken.

Specificaties Garantie 5 jaar Type accu LiFePO4 Uitgangsspanning 12 Volt DC Capaciteit accu 100 Ah/ 1280 Wh Laadstroom 200 Ampere Laadcyclus 2000 Piekvermogen 350 Ampere (<10 sec).

Aangeboden door:

De winkel van ons allemaal. Naast het aanbod van Bol.com zelf is er door de vele resellers praktisch alles te vinden. Dus ook camper inbouw producten en camper accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor je bouw of verbouw project tot aan je camperreis!

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter