Gaskookplaat inbouw camper

Merk NAMVI
Type brandstof Butaan
Energiebron Gas aangedreven
Maximale energie-output 1350 Watt

Over dit item
- Opvouwbare campingkeuken: het is een opvouwbare campingkeukenset die afzonderlijk kan worden gebruikt of op elkaar kan worden gestapeld voor eenvoudige opslag en draagbaarheid. Hij kan plat worden opgevouwen voor eenvoudige opslag wanneer hij niet wordt gebruikt en bespaart ook ruimte.
- Keukenfornuisafdekking roestvrij staal: de campingkookplaatafdekking is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat niet gemakkelijk te roesten en duurzaam is. het kan lange tijd worden gebruikt.
- Eenvoudig te installeren en te gebruiken: eenvoudig te installeren en te demonteren, geen gereedschap nodig. Het kan eenvoudig en zonder gereedschap in enkele seconden worden geïnstalleerd.
- Perfect voor in de auto: het gasfornuis is geschikt voor caravans, campers, campers, caravans enz. Het kan worden gebruikt om vuren te verwarmen en je auto er mooier uit te laten zien.

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter