Gootsteen voor campers

Snelle afvoer: afvoeruitlaat met verzonken ontwerp, voorkomt effectief dat water zich ophoopt in de gootsteen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalwater en vuil.
Gemakkelijk schoon te maken: het oppervlak van de gootsteen is glad en vlak, zeer gemakkelijk schoon te maken, gewoon schrobben met een borstel of doek, zodat u elke schoonmaakklus gemakkelijk kunt uitvoeren en schoonmaaktijd kunt besparen.
Uniek ontwerp: de gootsteen is ontworpen om gelijk te zitten met RV-werkbladen waar de ruimte beperkt is, en de afdekking kan worden neergeklapt om nuttige extra werkruimte te bieden voor hakken, koken en andere taken.
Roestbestendig: de gootsteen is gemaakt van stevig 304 roestvrij staal en hard gehard glaspaneelmateriaal, dat krasbestendig, slijtvast, hittebestendig, roestbestendig en niet vervormbaar is.
Moderne stijl: het oppervlak van de gootsteen is met de hand geborsteld om perfect te passen bij de afdekking van gehard glas, eenvoudige en elegante stijl, mooi en praktisch, waardoor een modern gevoel voor de keuken ontstaat.

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram