Netgear Nighthawk M1

De Netgear Nighthawk M1 is een mobiele router voor op reis en onderweg. Met deze dual band mifi router zet je eenvoudig een mobiele wifi-hotspot op voor tot wel 10 apparaten tegelijk. De M1 haalt wifisnelheden van 300Mbps op 2.4Ghz en 867Mbps op 5Ghz. De Nighthawk M1 voorziet je van ongelooflijke downloadsnelheden tot 1 Gbps en uploadsnelheden van 150 Mbps. Dit maakt deze mobiele router uiterst geschikt voor zware netwerktaken zoals (HD) streamen, downloaden en videochatten. Opladen van de mifi router doe je via de meegeleverde USB-C kabel. Dankzij de LCD display monitor en beheer je eenvoudig je netwerkgebruik.

Belangrijkste kenmerken van de Netgear Nighthawk M1
- 4G LTE compatibel
- Dual Band wifi (2.4GHz als 5GHz)
- Verbind tot wel 10 apparaten tegelijk
- 12 uur gebruiksduur per oplaadbeurt
- Zet een tijdelijk gastnetwerk op & stel ouderlijk toezicht in
- Draagbaar basisstation voor je Arlo-beveiligingscamera's
- Enkel te gebruiken in Europa, delen van Afrika en het Midden-Oosten
- Kan niet gebruikt worden als powerbank

Tip van de specialist: Pas de netwerknaam (SSID) en het wachtwoord direct aan zodat mensen niet onaangekondigd op jouw netwerk kunnen komen

Aansluitingen
- USB-C aansluiting
- SD kaart aansluiting
- Ethernet poort

Ideaal voor
Het hele gezin
Deze lichte en compacte mifi router neem je eenvoudig mee onderweg. Dankzij zijn 2930mAh verwijderbare batterij, kan deze mobiele router je tot 12 uur voorzien van een mobiele hotspot en dit voor tot wel 20 apparaten tegelijkertijd.

Maak je klaar voor lange autoritten met opgeslagen media die je lokaal kunt streamen, zonder dat je een data-abonnement hoeft te gebruiken. De M1 heeft zowel een MicroSD aansluiting. zo kan je opgeslagen media lokaal streamen zonder data te verbruiken. Sluit externe harde schijf aan of SD kaart aan en stream je vervolgens de media naar je verbonden apparaten. Zo kijkt iedereen op zijn/haar eigen scherm zoals hij/zij zelf wilt.

Werk
Dankzij deze mobiele hotspot ben je niet meer gelimiteerd door de trage wifi-verbindingen in drukke omgevingen. Dit bespaart je niet alleen veel frustratie maar ook tijd.
Gebruik de wachttijd efficiënt terwijl je onderweg bent
Download of upload informatie om bestanden te delen of samen te werken
Behoud gegevensbeveiliging en vermijd de risico's van het gebruik van onbeveiligde openbare WiFi terwijl je werkt met vertrouwelijke bedrijfsinformatie

Aircard app
Naast de display op het apparaat kan je ook gebruik maken van de Aircard app. Via deze officiële applicatie bekijk je jouw verbinding, instellingen en dataverbruik op je smartphone of tablet.
- Schakel de hotspot uit
- Schakel Dual-Band Wi-Fi in
- Bekijk de aangesloten Wi-Fi-apparaten
- Volg dataverbruik per maand en per sessie
- Bewaak je mobiele-hotspotverbinding en batterijlevensduur in real-time

Deze gratis applicatie van Netgear is beschikbaar voor iPhone, iPad, Kindle en Android-smartphones en -tablets.

Aangeboden door:

De winkel van ons allemaal. Naast het aanbod van Bol.com zelf is er door de vele resellers praktisch alles te vinden. Dus ook camper inbouw producten en camper accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor je bouw of verbouw project tot aan je camperreis!

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest