Seaflow waterpomp, 12V, 5.0 L

Met een indrukwekkende levering van maximaal 5.0 liter per minuut zijn deze zelf aanzuigende pompen ideaal voor diverse toepassingen. De waterafvoerpomp heeft meerdere uitlaten, variërend van 1 tot 2 met een diameter van 3/8" (10 mm). Het systeem bevat een ingebouwde drukschakelaar die automatisch de pomp start of stopt wanneer de kraan wordt geopend of gesloten.

Wat maakt deze pompen zo geschikt? Ze kunnen drooglopen zonder schade, hebben een interne bypass om pompcycli te verminderen en zijn voorzien van rubberen voeten om lawaai door trillingen te verminderen. De pomp heeft instelbare drukinstellingen en diverse slangaansluitingen, wat betekent dat je water kunt transporteren naar elk hoekje van je avontuurlijke reis.

Met een robuuste constructie van corrosiebestendige materialen en een maximaal aanbevolen temperatuurbereik van 60 graden Celsius, zijn deze pompen ontworpen om de uitdagingen van de reis te weerstaan. De automatische start en stop functie in reactie op de kraanbeweging en de mogelijkheid om droog te draaien, maken ze bijzonder handig voor onderweg.

Of je nu over het water vaart, over land reist in een caravan, of gewoon geniet van het avontuur van de open weg in je camper, deze membraanpompen zijn betrouwbare metgezellen voor reizigers die de wereld ontdekken.

Productspecificaties:

  • Afmetingen: 187 x 98 x 72 mm
  • Capaciteit: 5 liter per minuut
  • Temperatuurbereik: Max. 60°C
  • Voltage: 12V, Stroomverbruik: 2.1A, Maximale belastingsstroom: 4.5A
  • Uitlaten: 1 tot 2 uitlaten met een diameter van 3/8" (10 mm)
  • Garantie: 2 jaar
Aangeboden door:

De winkel van ons allemaal. Naast het aanbod van bol zelf is er door de vele resellers praktisch alles te vinden. Dus ook camper inbouw producten en camper accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor je bouw of verbouw project tot aan je camperreis!