Koelkast, 60L Gas Koelkast

Merk Smad
Capaciteit 60 Liter
Configuratie Zonder vriezer
Kleur Zwart
Speciale kenmerken Automatische ontdooiing
Installatietype Vrijstaand
Aantal deuren 1
Ontdooisysteem Automatisch
Voltage 12 Volt gelijkstroom (VDC)
Type afwerking Metaalkleur

Over dit item
- Frigo gas: de campingkoelkast, die werkt op DC 12 V, AC 230 V of gas kan de modus via schakelaar wijzigen. Afmetingen (cm): 46,0 (L) x 50,5 (B) x 66,8 (H)
- Stil koelsysteem: dankzij het absorptiekoelsysteem werkt de 60 liter drieventielkoelkast zonder lawaai, trillingen, freon en vuil.
- Thermostaat: de koelkasttemperatuur kan bij gebruik van wisselstroom worden ingesteld. Het temperatuurbereik van de koelkast: 0 tot 10 graden Celsius, perfect om je gerechten en dranken koel te houden.
- Comfort: met de verstelbare legplanken en uitneembare flessenhouders kun je het interieur van de campingkoelkast naar wens optimaliseren.
- Frigo voor verschillende doeleinden: de gaskoelkast is ideaal voor kamperen, reizen en ruimtes zonder elektriciteit; perfect dus voor "seizoensgebruikers": kampeerders, jagers en tweede woningen. Hij kan in caravans, campers en bestelwagens worden ingebouwd (let op ventilatie en meting).

Aangeboden door:

Amazon wordt ook in Nederland steeds populairder. Hier vind je echt bijna alles! Ook voor jouw camper vind je hier de producten die je nodig hebt. Let wel goed op de levertijden, het grote voordeel (internationale verkopers) kan soms ook nadelig uitpakken.