Geluidsisolatie - Vibraflex Extreme

Vibraflex is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten. Voor horizontale oppervlakten gebruikt u Vibraflex Extreme (5 matjes per verpakking). Uitermate geschikt voor oppervlakten zoals; bodemplaat, schutbord en wielkasten. Dit type kunt u toepassen op een plaat dikte tot ±3 mm. Virbaflex ontdreuningsplaten zijn geluidsisolerende matten voor het isoleren van voertuigen. Door het ontdreunen (isoleren) van de bodemplaat, portieren en de wielkasten van uw voertuig worden rijgeluiden verminderd. Let op: Vibraflex ontdreuningsmatten zijn niet geschikt voor de motorkap. Om plaatwerk goed te isoleren moet de massa van het te isoleren oppervlak minimaal verdubbeld worden. Voor het effectief isoleren van geluid en resonanties voorziet u minimaal 70% van het oppervlak van Vibraflex ontdreuningsmateriaal. Bij toepassingen in voertuigen, bijvoorbeeld de bodemplaat, voorziet u beter het gehele oppervlak van ontdreuning. Dit is omdat hier vaak sprake is van contact- en luchtgeluid.

Zorg dat het te isoleren vlak goed schoon en ontvet is. Vibraflex wordt het best verwerkt bij minimaal kamertemperatuur. U kunt een verfstripper of föhn gebruiken om het materiaal te verwarmen en zo soepeler te maken. Maak de Vibraflex niet té warm, het materiaal moet met de blote handen verwerkt kunnen worden. Voorkom luchtbellen tussen de Vibraflex en de ondergrond. Deze holtes kunnen zich vullen met vocht, waardoor er roest kan vormen.

Aangeboden door:

De winkel van ons allemaal. Naast het aanbod van Bol.com zelf is er door de vele resellers praktisch alles te vinden. Dus ook camper inbouw producten en camper accessoires. Alles wat jij nodig hebt voor je bouw of verbouw project tot aan je camperreis!

© 2023 Reizen in
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter