Opvouwbaar Zonnepaneel - Powerbank

Een dagje strand, naar de camping of wandelen in de bergen? Door het gebruik van onze Solar 21W Charger kan dit alles kan nu samengaan met het opladen van uw mobiele telefoon of ipad. Ons opvouwbare reis zonnepaneel is ideaal om aan uw rugtas vast te maken of naast uw badhanddoek te leggen, zo vangt het volle zon en gaat het laden sneller.

Wij hebben bij het productieproces gebruik gemaakt van monokristallijn. Bij deze duurdere manier van produceren bestaan de cellen uit één stuk siliciumkristal en zijn dus een stuk efficiënter dan bij polykristallijn. Hierdoor kunnen ze met een kleiner formaat dezelfde opbrengst leveren. Ook presteren ze beter in minder ideale omstandigheden, zoals bij lagere temperaturen of minder licht. Houd dus ook rekening met het gebruik van deze techniek en let niet alleen maar op het vermogen.

Door middel van de dubbele USB-poorten heeft u de mogelijkheid om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden in direct zonlicht. De Solar 21W Charger bevat geen batterijen, dus zelfs als het wordt blootgesteld aan hoge temperaturen is er geen risico op oververhitting of verbranding.