Victron Batterij Monitor BMV

De BMV accumonitor meet met zeer hoge precisie binnen een voedingsspanningsbereik van 6,5 - 70 VDC.
De essentiële functie van een accu monitor is het berekenen van de accu status en het aantal verbruikte Ampère-uren. De Victron BMV accumonitor toont naar keuze het accuvoltage, stroom, verbruikte ampère-uren, resterende accucapaciteit en de resterende tijd. Deze laatste twee parameters zorgen ervoor dat u, net zo precies als op een benzinepomp de resterende accu-capaciteit, kunt aflezen. Een geavanceerd backlight LCD schermpje toont duidelijk alle waarden.

Bluetooth mogelijk
Diverse BMV modellen zijn voorzien van ingebouwde Bluetooth. Doordat Bluetooth is geïmplementeerd in de meeste andere producten van Victron Energy, zal draadloze communicatie tussen de producten de systeeminstallatie vereenvoudigen en de prestaties verbeteren.

Download de Victron Bluetooth-app
Gebruik een smartphone of ander van Bluetooth voorzien apparaat om:
> de instellingen aan te passen
> alle belangrijke gegevens op een enkel scherm in de gaten te houden,
> historische gegevens te bekijken
> de software te updaten als er nieuwe eigenschappen beschikbaar worden

Eenvoudig te installeren
Alle elektrische aansluitingen vinden plaats met de printplaat met snelkoppeling aan de stroomshunt. De shunt wordt verbonden met het scherm met een standaard RJ12-telefoonkabel. Meegeleverd: RJ 12-kabel (10 m) en accukabel met zekering (2 m); er zijn verder geen onderdelen nodig. Er wordt tevens een afzonderlijke ring voor het uiterlijk van het front van een vierkant of rond display, een borgring voor montage aan de achterzijde en schroeven voor montage aan de voorzijde meegeleverd.

Bewaking van de middelpuntspanning
Door één slechte cel of één

Let op: de benoemde prijs hier is een vanafprijs.