Reisshop

Hou ons reisvirus in leven

Hou ons op de weg en draag bij aan ons reisvirus zonder extra kosten te maken. Ja echt waar je leest het goed het kost jou niks extra’s! Door via onze webshop bij de winkel van ons allemaal (bol.com) een product te kopen betalen zij ons een kleine vergoeding. En één eurie resulteert weer in acht nieuwe kilometers of twee toiletbezoeken of ¼ deel hondenbrokken voor Ninja of een half kopje koffie. Onmogelijk is het om elk product te tonen dus we hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van handige reisgidsen, backpacks en gadgets.

Reisgidsen

De Lonely Planet reisgidsen zijn fijn. Niet alleen geven ze handige achtergrondinformatie over een land vooral de tips zijn vaak erg waardevol. Vul onze landeninformatie aan met een reisgids en leer met jouw vakantie of rondreis het land kennen.

Reisartikelen

Sommige reisartikelen liggen natuurlijk voor de hand andere zijn gewoon leuke hebbedingetjes. Alle producten hebben we met liefde voor je geselecteerd. Want zeg nou zelf en lekkere beat op het strand, een droge en volle telefoon of een lichtje in de duisternis dragen gewoon bij aan een relaxte reis.