Sawadee

Avontuurlijk reizen met aandacht voor natuur en lokale bevolking

Home » Reisorganisaties » Reisaanbod Sawadee

Beste aanbieder avontuurlijke reizen (2017 & 2018)

Onderscheidende avontuurlijke groepsreizen wereldwijd, dat is waar Sawadee goed in is. Het mooie is dat hierbij ook nog eens duurzaam toerisme centraal staat. Ze streven ernaar om van elke reis een deel van de inkomsten direct bij de lokale bevolking terecht te laten komen. En daar worden wij blij van, jij ook?

Sawadee biedt ruim 250 (internationale) groepsreizen over de hele wereld aan. Zelf zeggen ze dat ze altijd wel een reis bieden die aansluit bij jou wensen en budget. De reizen zijn avontuurlijk en actief maar kunnen ook chill zijn. Het draait bij Sawadee om het genieten en beleven. Wanneer je voor een groepsreis van Sawadee kiest, kies je voor een kennismaking met andere culturen. Op de bestemming kun je deelnemen aan wandel-, fiets- of andere actieve tochten. Het toffe is dat je bijvoorbeeld bij een meerdaagse wandeling overnacht in een tent of bij de bevolking thuis. Ontdek alle opties van de Sawadee reizen zelf!

Reisaanbod Sawadee

Rondreizen

Een intense beleving daar kun je op rekenen bij de complete rondreizen van Sawadee. In een groep van achttien tot vierentwintig personen ontdek je bijzondere bestemmingen. Binnen de rondreizen zijn verschillende categorieën te onderscheiden; hoogtepunten reizen, comfort-plus, chill & adventure en singlereizen. Alle rondreizen hebben gemeen dat alles tot in de puntjes is geregeld en begeleid wordt door enthousiaste reisleiders.

Familiereizen

Op safari in Tanzania, slapen in de Saharawoestijn, met een huskyslede over de vlaktes in Lapland en nog veel meer. Sawadee verzorgd familiereizen die nooit saai zijn. Jij en je kids kunnen op avontuur op topbestemmingen. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning. De reizen worden ingedeeld naar leeftijd zodat de kinderen met leeftijdsgenoten kunnen optrekken en vriendschappen snel gesloten zijn.

Fietsvakanties

Fietsend de wereld over met een fietsvakantie van Sawadee. Fietsvakanties zijn er zowel binnen als buiten Europa voor singles, families of stellen. Mooie routes en gezellige dag afsluitingen staan centraal. Binnen Europa wordt er vaak gekampeerd waar buiten Europa de combinatie met hotelovernachtingen is gemaakt. Het mooie is dat de spullen in een meereizend busje vervoerd worden en er zijn mogelijkheden om je eigen fiets te gebruiken. Bekijk meer informatie en alle opties bij Sawadee op de website.

Noord- of Zuidpool Reizen

Dit zien we niet vaak terugkomen bij reisorganisaties. Des te leuker dat Sawadee deze (luxe) expeditie reizen wel aanbiedt. Is jouw droom om een bezoek te brengen aan de Noord- of Zuidpool check dan snel wat de mogelijkheden zijn bij Sawadee. Met relatief kleine cruiseschepen vaar je tussen de ijsschotsen door onder begeleiding van een professioneel team.

Ervaringen

Ben je terug van je reis of vakantie, of heb je in het verleden al een reis via deze organisatie geboekt? We horen graag wat je ervan vond. Positief of negatief, laat wat van je horen in een reactie onderaan de pagina. Zo helpen we elkaar bij het boeken van een super trip!

Waarom Wij Reizen In reisorganisaties toont?

Deze toffe reizen bieden wij aan via en voor andere reisorganisaties. Wij krijgen hier niet direct voor betaald. Hoe dan wel? Wanneer jij via onze site bij de reisorganisatie een reis boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie over. Dit kost jou helemaal NIETS extra’s maar zo draag je wel bij aan onze reizen. Want hoe meer reizen er via ons geboekt worden hoe langer wij op de weg blijven. Zo kunnen we deze site uitbreiden, onderhouden en praktische informatie toevoegen, die jou helpt en inspireert.. Win win toch?!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *