Reisaanbod Activity International

Meer dan 30 bestemmingen

Persoonlijk, flexibel, deskundig maar vooral enthousiast

Heb jij zin om op een unieke manier een reis te maken, een maatschappelijke bijdrage te leveren of juist mee te werken aan een wildlife- of natuurproject? Activity International is de perfecte match voor jou. Deze organisatie biedt diverse pakketten die allemaal focussen op reizigers die net op een andere manier willen reizen. Het doel van Activity International is om jou een unieke ervaring in het buitenland te bieden.

Een bijzondere reis of vakantie dus naar meer dan 30 bestemmingen. Met verschillende pakketten is er voor iedereen (die houdt van vrijheid) een geschikt aanbod. Of het gaat om flexibele tickets of een kickstart pakket, Activity International helpt je op weg. Niet gek dat wij onze vliegtickets naar Australië en Nieuw-Zeeland via Activity International geregeld hebben! Naast kwaliteit en goed geprijsd aanbod helpen ze je bovendien bij het aanvragen van een visum. Wel zo handig als je wilt gaan studeren, werken of gewoon lekker wilt rondreizen.

Lees hieronder verder!
 • Dasja en Ninja met de ondergaande zon
  anemptytextlline
 • Italië hot water stream
  DCIM105GOPROG0304164.
  anemptytextlline
 • Ninja voordat hij los gaat in de Sahara
  anemptytextlline
 • marokko kosten rondreis
  Camper aan de kant Lars wil het ook opnemen
  anemptytextlline
 • reizen met dasja
  Dasja aan het onderhandelen
  anemptytextlline
 • Met de camper door het Rifgebergte
  anemptytextlline
 • Zeehondenkolonie Nieuw-Zeeland
  Zeehondjes kijken met Dasja
  anemptytextlline
 • Nu mag Lars mee met de IJslandse vissersschepen
  anemptytextlline
 • Lachen voor de foto Ninja
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline
 • Blog nieuw-zeeland
  anemptytextlline
 • Ninja in Oukaimeden met uitzicht over Marrakech
  anemptytextlline
 • Dasja geniet van de ondergaande zon
  anemptytextlline
 • Lars en Ninja genieten van de Ouzoud waterval
  anemptytextlline
 • Campervakantie IJsland
  anemptytextlline
 • Ninja op Monte Monaco
  anemptytextlline
 • Omgebouwde camper
  anemptytextlline
 • Hallo Ninja
  anemptytextlline
 • Dasja helemaal happy in de Ben Yousses Madrasa
  anemptytextlline
 • Lars en Ninja in Italië
  anemptytextlline

Reisaanbod Activity International

Vliegtickets met stop-overs

Activity International is een fijne partij om enkele zaken te regelen voor een backpack- of rondreis zoals een vliegticket. Met verschillende goed geprijsde vliegtickets ligt de wereld aan je voeten. Zo zijn er stop-overs mogelijk in Azië en Australië als je onderweg bent naar Nieuw-Zeeland. Maar er zijn meer opties. Het ticket is een jaar geldig en je kunt zelf kiezen hoelang je waar gaat doorbrengen, veranderen de plannen dan kun je meestal de data van vluchten gratis aanpassen!

Belangrijk: Kom je met een toeristenvisum een land binnen dan mag je geen betaald werk verrichten. Ben je van plan om in het buitenland te werken? Vraag dan om advies bij de medewerkers van Activity International. Zij beschikken over veel kennis en kunnen je helpen bij het aanvragen van het juiste visum.

Backpacken

Backpacken in Azië of Afrika, een jaartje rondreizen en werken in Australië en Nieuw-Zeeland of wil je op avontuur in Latijns-Amerika? Activity International helpt je met het regelen. Niet alleen het vliegticket, maar ze bieden bijvoorbeeld ook een aantal Kickstart programma’s aan. Zo heb je een toffe kennismaking met andere backpackers, de bevolking en het land. Naast de Kickstart programma’s bieden ze meer, zo kun je bijvoorbeeld werkprogramma’s volgen of mee op excursie. Waar wil jij Activity International voor inzetten?

Vrijwilligerswerk

Leer een andere cultuur op unieke manier kennen en lever een kleine positieve bijdrage aan de wereld. Wil je vrijwilligerswerk in het buitenland gaan doen en zoek je een betrouwbare partij met expertise? Bekijk de opties van Activity International. De projecten lopen uiteen, van onderwijs, sport of bouwprojecten tot het geven van computerles of help alleenstaande moeders.

Wildlife- en natuurprojecten

Ben je net zoals wij begaan met de ontwikkeling van de natuur? Hou je je bezig met de opwarming van de aarde, illegale dierenhandel of de vervuilde oceanen en wil je een positieve bijdrage leveren? Dan kun je meewerken aan één van de wereldwijde wildlife- en natuurprojecten. De projecten van Activity International draaien om samen, jij als reiziger, lokale partners en de lokale bevolking, de wereld op een positieve manier te veranderen.

Accommodatie, tours, excursies en meer…

Eigenlijk biedt Activity International zoveel aan dat wij dit niet allemaal kunnen samenvatten in één pagina. Ontdek dus vooral zelf waar deze reisorganisatie jou bij kan helpen. Surf over de site en bekijk de opties. Naast de standaard reizen gaan ze nog een stapje verder. Zo kun je bijvoorbeeld voordeelpassen aanschaffen voor hostels, alvast een spannende activiteit boeken zoals een skydive of bungeejump. Door te samenwerken met partijen op locatie is Activity International een organisatie die voor iedereen en bijna elke behoefte een geschikt aanbod kan leveren.

Ervaringen

Ben je terug van je reis of vakantie, of heb je in het verleden al een reis via deze organisatie geboekt? We horen graag wat je ervan vond. Positief of negatief, laat wat van je horen in een reactie onderaan de pagina. Zo helpen we elkaar bij het boeken van een super trip!

Waarom Wij Reizen In reisorganisaties toont?

Deze toffe reizen bieden wij aan via en voor andere reisorganisaties. Wij krijgen hier niet direct voor betaald. Hoe dan wel? Wanneer jij via onze site bij de reisorganisatie een reis boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie over. Dit kost jou helemaal NIETS extra’s, maar zo draag je wel bij aan onze reizen. Want hoe meer reizen er via ons geboekt worden hoe langer wij op de weg blijven. Zo kunnen we deze site uitbreiden, onderhouden en praktische informatie toevoegen, die jou helpt en inspireert.. Win win toch?!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram