Reisaanbod Tenzing Travel

Verre reizen Down Under

Persoonlijke service voor jouw ideale reis

Op reis naar Australië, Nieuw-Zeeland of The Pacific Islands? Dan moet je bij Tenzing Travel zijn. Deze organisatie focust namelijk alleen op deze landen. Tenzing Travel (voorheen Kuoni) staat bekend om zijn goede en persoonlijke service. Zo zijn er de Tenzing Travel Shops in Amsterdam, Breda, Nijmegen en Vlaardingen maar is het ook mogelijk om thuis één van de reisspecialisten van Tenzing Travel te ontvangen. Dit alles om in jouw ideale reis te voorzien. Maatwerk is dan ook mogelijk, tot huwelijksreizen aan toe!

Tenzing Travel biedt diverse soorten reizen, zo zijn er rondreizen per auto als per camper, maar ook in groepsverband biedt Tenzing Travel diverse mogelijkheden. De groepsreizen zijn internationaal en de reisleiding is daardoor in het Engels. Daarnaast is het mogelijk om een individuele rondreis op maat samen te stellen met één van de reisspecialisten van Tenzing Travel. Met deze organisatie weet je zeker dat jouw droomreis naar Australië, Nieuw-Zeeland of The Pacific binnen handbereik is.

Lees hieronder verder!
 • Dasja en Ninja met de ondergaande zon
  anemptytextlline
 • Italië hot water stream
  DCIM105GOPROG0304164.
  anemptytextlline
 • Ninja voordat hij los gaat in de Sahara
  anemptytextlline
 • marokko kosten rondreis
  Camper aan de kant Lars wil het ook opnemen
  anemptytextlline
 • reizen met dasja
  Dasja aan het onderhandelen
  anemptytextlline
 • Met de camper door het Rifgebergte
  anemptytextlline
 • Zeehondenkolonie Nieuw-Zeeland
  Zeehondjes kijken met Dasja
  anemptytextlline
 • Nu mag Lars mee met de IJslandse vissersschepen
  anemptytextlline
 • Lachen voor de foto Ninja
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline
 • Blog nieuw-zeeland
  anemptytextlline
 • Ninja in Oukaimeden met uitzicht over Marrakech
  anemptytextlline
 • Dasja geniet van de ondergaande zon
  anemptytextlline
 • Lars en Ninja genieten van de Ouzoud waterval
  anemptytextlline
 • Campervakantie IJsland
  anemptytextlline
 • Ninja op Monte Monaco
  anemptytextlline
 • Omgebouwde camper
  anemptytextlline
 • Hallo Ninja
  anemptytextlline
 • Dasja helemaal happy in de Ben Yousses Madrasa
  anemptytextlline
 • Lars en Ninja in Italië
  anemptytextlline

Reisaanbod Tenzing Travel

Auto- of camperreizen in Nieuw-Zeeland en Australië

De auto- of camperreizen van Tenzing Travel zijn gevarieerd en hebben verschillende lengtes. De routes gaan natuurlijk langs hoogtepunten en tonen waanzinnige natuur.

Overnachten, bij een autoreis, kan in drie type accommodatie: middenklasse, eersteklas of karakteristieke accommodaties. Met een auto- of camperreis geniet je van ultieme vrijheid.

Individuele reis

Met de individuele reizen van Tenzing Travel hoef je zelf niet te rijden, maar dit kan wel. Als je geen huurauto of -camper wilt gebruiken dan kun je reizen per bus, trein, ferry, vliegtuig en zelfs met een overnight-cruise. Ook binnen deze reizen heeft Tenzing Travel mooie vooropgestelde routes uitgestippeld die je langs fijne plekken in Nieuw-Zeeland en Australië voeren.

Losse treinreizen in Nieuw-Zeeland

Omdat Tenzing Travel in sommige van haar reizen zelf ook gebruik maakt van de trein kunnen deze ook los geboekt worden. Nieuw-Zeeland kent sommige prachtige treinritten vanwaar Tenzing Travel er twee aanbied (de Tranz Alpine Escape en de Whale Watch Escape).

International groepsreis

Een groepsreis is ideaal als je alleen of in een kleine groep bent en niet zelf achter het stuur wilt zitten. Je hebt meer (internationaal) contact en leert dus snel nieuwe mensen kennen. Alles is geregeld, vaak met goede begeleiding, zodat je je alleen nog maar hoeft open te stellen voor de informatie en uitzichten. Tenzing Travel biedt groepsreizen aan vanaf 6 dagen. De groepen zijn minimaal 15 en maximaal 48 personen groot.

Maatreizen

Naast een standaard aanbod biedt Tenzing Travel ook de mogelijkheid om zelf, samen met een reisspecialist, je hele reis samen te stellen. Je bepaalt dan zelf de route en overnachtingen en natuurlijk ook de excursies. Heb je interesse in maatwerk vraag dan een reisplan aan, neem telefonisch contact op of laat een reisspecialist thuis langskomen.

Ervaringen

Ben je terug van je reis of vakantie, of heb je in het verleden al een reis via deze organisatie geboekt? We horen graag wat je ervan vond. Positief of negatief, laat wat van je horen in een reactie onderaan de pagina. Zo helpen we elkaar bij het boeken van een super trip!

Waarom Wij Reizen In reisorganisaties toont?

Deze toffe reizen bieden wij aan via en voor andere reisorganisaties. Wij krijgen hier niet direct voor betaald. Hoe dan wel? Wanneer jij via onze site bij de reisorganisatie een reis boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie over. Dit kost jou helemaal NIETS extra’s, maar zo draag je wel bij aan onze reizen. Want hoe meer reizen er via ons geboekt worden hoe langer wij op de weg blijven. Zo kunnen we deze site uitbreiden, onderhouden en praktische informatie toevoegen, die jou helpt en inspireert.. Win win toch?!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram