FOX Vakanties

Voor verre reizen, met een groep of individueel

FOX Vakanties is de vakantie aanbieder voor mensen die hun vakantie het liefst op verre bestemmingen vieren. FOX biedt vakanties met een rondreis insteek en beschrijft deze als: comfortabele reizen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties biedt zowel individuele reizen als groepsreizen welke worden begeleidt door gekwalificeerde Nederlandssprekende reisleiding. Voor Nieuw-Zeeland heeft FOX vakanties echter geen groepsreizen aanbod.

Over FOX Vakanties

FOX Vakanties richt zich voornamelijk op vakanties, hoewel deze vakanties een rondreis insteek hebben zijn ze gelimiteerd en is verlenging of maatwerk niet altijd mogelijk. Het voordeel hiervan is dan wel dat voor een vakantie in Nieuw-Zeeland FOX Vakanties alles heeft geregeld en jij enkel nog maar hoeft te genieten. Zo krijg je een uitgebreide (Nederlandse) routebeschrijving met tips, kaarten en folders. Ook zijn er ter plekke of van tevoren extra excursies toe te voegen.

Reisaanbod FOX Vakanties

Hotel rondreis

FOX Vakanties biedt individuele rondreizen aan waarbij de retourvlucht, hotelovernachtingen en huurauto inbegrepen zijn. Er zijn enkele mogelijkheden tussen de 27 en 32 dagen (ook een Australië & Nieuw-Zeeland rondreis). De route doet de bekendste punten van Nieuw-Zeeland aan en biedt enige ruimte voor eigen inzicht tussen de overnachtingen. De rondreis kan ook uitgebreid worden met excursies tijdens of vooraf de rondreis.

DeLuxe rondreis

De DeLuxe rondreis van FOX Vakanties biedt de mogelijkheid om tegen een meerprijs in luxere hotels te overnachten tijdens de rondreis. De route blijft grotendeels hetzelfde er wordt enkel in andere hotels overnacht. Dit is niet voor alle rondreizen mogelijk dus informeer hier goed naar als je hier interesse in hebt.

B&B rondreis

De Bed & Breakfast rondreis neemt je in 25 dagen door Nieuw-Zeeland. Overnachten doe je in gastvrije bed & breakfast pensions, de ultieme mogelijkheid om Nieuw-Zeeland op een andere manier te ontdekken en in contact te komen met de locals. Deze persoonlijke sfeer draagt bij aan de unieke ervaring van het land en deze rondreis.

Bekijk het reisaanbod op Fox.nl

Ervaringen FOX Vakanties

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *