Top 3 mooiste campings in Normandië

De leukste (kindvriendelijke) campings in Normandië

Geschreven door: Gast

Gastartikel - Normandië, gelegen in het noordwesten van Frankrijk, is een regio die bekend staat om zijn schilderachtige landschappen, rijke geschiedenis en charmante dorpjes. Voor kampeerliefhebbers biedt Normandië een ideale bestemming met een breed scala aan prachtige campings. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar de top 3 mooiste campings in Normandië. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning, natuurschoon of historische bezienswaardigheden, deze campings zullen aan al jouw verwachtingen voldoen.

Camping Riva Bella

Camping Riva Bella, gelegen in Ouistreham, is een juweeltje aan de kust van Normandië. Met directe toegang tot het strand en een adembenemend uitzicht op de zee, is deze camping een paradijs voor strandliefhebbers. De ruime staanplaatsen bieden voldoende privacy en comfort voor tenten, caravans en campers. De camping beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder moderne sanitaire voorzieningen, een verwarmd zwembad en een restaurant dat heerlijke lokale gerechten serveert. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals sporttoernooien, excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden en animatieprogramma's voor kinderen. Vergeet niet te genieten van de prachtige zonsondergangen aan de kust terwijl je ontspant op het strand.

Tekst gaat hieronder verder!

Wij Reizen In Frankrijk

Frankrijk is een populair vakantieland, waar je kunt blijven reizen. In de vier maanden die wij door Frankrijk reizen hebben we veel diversiteit gezien. Blijf niet hangen in het stereotype Frankrijk, maar ontdek het meer via onze tips & tricks. Haal alles uit jouw tijd in Frankrijk!

Lars, Dasja & Ninja reizen in Brutus (camper) over de wereld. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Camping Les Fontaines

Gelegen in het hart van de pittoreske Suisse Normande, biedt Camping Les Fontaines een idyllische omgeving te midden van groene valleien en rivieren. Deze rustige en natuurlijke camping is perfect voor kampeerders die op zoek zijn naar ontspanning en sereniteit. De camping beschikt over ruime staanplaatsen, omringd door groen, en biedt ook de mogelijkheid om stacaravans te huren. Je kunt genieten van de rustige sfeer terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van stromend water en de vogels in de omgeving. De camping biedt faciliteiten zoals sanitair, een speeltuin voor kinderen en een bar waar je kunt genieten van verfrissende drankjes. De omgeving van Camping Les Fontaines biedt talloze mogelijkheden voor outdoor-activiteiten, zoals wandelen, fietsen, kanoën en vissen. Verken de prachtige landschappen en ontdek de charmante dorpjes in de omgeving, zoals Clécy, dat bekend staat als de parel van Suisse Normande.

Camping aux Pommiers

Camping aux Pommiers, gelegen in Saint-Sylvestre-de-Cormeilles, is een prachtige camping in het hart van het Normandische platteland. Omgeven door groene weilanden en boomgaarden, biedt deze camping een rustige en landelijke sfeer. De camping beschikt over ruime staanplaatsen, zodat je kunt genieten van privacy en rust. Daarnaast zijn er ook stacaravans en chalets beschikbaar voor verhuur. De camping heeft uitstekende faciliteiten, waaronder modern sanitair, een verwarmd zwembad en een speeltuin voor kinderen. Wat Camping aux Pommiers echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten op de boerderij. Je kunt kennismaken met het boerenleven, helpen bij het voeren van dieren, verse eieren rapen en deelnemen aan boerenspellen. Dit is een geweldige ervaring, vooral voor gezinnen met kinderen, om een directe verbinding te maken met de natuur en het plattelandsleven.

Geschreven door:
Gast
Dit is een gastartikel aangeleverd door een externe (commerciële) partij. Heb je ook interesse om een gastartikel te plaatsen op reizenin.net? Neem dan contact met ons op.

Zelf reizen in Frankrijk?

Enthousiast over Frankrijk en al gestart met het inpakken van je backpack of koffer? Kijk dan ook deze pagina's nog even door. Want we hebben nog veel meer handige informatie en reisorganisaties voor je verzameld. Zo helpen we jouw Frankrijk reis op weg. Start jouw rondreis!

Alles over Frankrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wij Reizen In

Wij, Lars, Dasja & Ninja, trekken met Brutus (4×4 zelfbouw camper) over de wereld. En dat doen we stiekem al best lang. Dit is ons verhaal.

Onze eBooks

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Inschrijving verzonden. Check je e-mail om te bevestigen.

Nieuwsbrief ontvangen?

We use Brevo as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use

Advies nodig?

kosten zelf camper bouwen

Wil je zelf ook een (lange) rondreis maken? Ben je bezig met het bouwen van een camper? Sta je op het punt om te starten met vanlife? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Laat een comment achter onder een bericht of stuur ons een persoonlijk bericht!

Reizen In Copyright © 2014-2024
cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram