Camper inspiratie opdoen op de Camperbeurs

Camperbeurs Hardenberg: een compleet overzicht van alles wat met campers te maken heeft

Geschreven door: Lars

Twijfel je al langer of een camper iets voor jou is? Of weet je dit al zeker maar weet je niet goed welk type camper bij je past? Of heb je juist al een camper maar ben je altijd op zoek naar de leukste, nieuwste en meest handige gadgets en accessoires? In al deze gevallen is Camperbeurs Hardenberg dé plek om inspiratie op te doen en je wishlist aan te vullen. Maar ook is het de plek om advies te vragen aan experts uit de camperbranche. De expertise is zo uiteenlopend dat er zeker wel iemand rondloopt die je kan helpen. Of het nu is om tot een ideale (nieuwe) camper te komen, je de beste fiets voor in de camper zoekt, camperverzekering vragen hebt of als je de beste nieuwe camper accu’s wilt scoren. Hier vind je antwoorden.

Wat en wanneer: 22, 23 & 24 september staan er verdeeld over zeven hallen meer dan 100 deelnemers. Op de Camperbeurs Hardenberg (Overijssel) zie je echt elk type camper, van alkoof tot buscamper of op maat ingebouwd. Maar ook alles wat met campers te maken heeft.

Vind je (nieuwe) camper

Het aanbod campers, nieuw en tweedehands, is zo ongelofelijk groot dat het serieuze keuzestress kan opleveren. Want wat als er nou net een camper is die nog beter of praktischer is ingericht. Of welke nog beter bij jou en je reisplannen past. Het is een hele opgave om een goed overzicht te krijgen van het complete camper aanbod. De Camperbeurs Hardenberg brengt praktisch het complete aanbod samen op één plek. Zo hoef je niet meer stad en land af terwijl je eigenlijk nog in je oriëntatiefase zit. Je hoeft enkel nog op 22, 23 of 24 september naar Hardenberg te komen om al het aanbod te zien. Kijk binnen bij buscampers, alkoof, integraal en half-integraal campers. Maar ook als je benieuwd bent naar maatwerk zit je hier goed. Op de Camperbeurs laat je de keuzestress achter je en vind je antwoorden op de vraag welke camper ideaal is voor jou. En kan echt niets je bekoren, dan staan wij er ook om te laten zien dat een camper bouwen ook een interessante optie is 😉

Tekst gaat hieronder verder!

Wij Reizen In

Lars, Dasja & Ninja reizen in Brutus (camper) over de wereld.  Na zes maanden Nieuw-Zeeland in een klein omgebouwd busje wisten we het zeker. Reizen met een camper is voor ons dé manier om de wereld te ontdekken! Terug in Nederland kochten we een camper. Sinds 2015 zijn we op ontdekkingsreis door Europa en Marokko.

We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ervaar #Vanlife

Nieuw op de Camperbeurs is het Vanlife Plein. De Camperbeurs staat dus niet alleen maar vol met (witte) fabriekscampers. Maar je vindt er ook de meest toffe (Nederlandse) bedrijven voor het zelfbouwen of bouwen op maat. Spreekt de vanlife lifestyle je aan, dan kan je hier waarschijnlijk de hele dag rondlopen. Naast dat wij hier aanwezig zijn staan er ook veel andere ervaren vanlifers. Het ideale moment om antwoord te krijgen op al je vragen en al je zorgen weg te laten nemen.

Heb je al een camper? Je kunt gratis overnachten op de groene parkeerplaats. Zonder voorzieningen, maar je mag er het hele weekend gratis staan. Zo maak je er een mooi weekendje weg van. Naast dat je dan inspiratie opdoet op de Camperbeurs kan je ook nog eens genieten van de omgeving. Het is mooi fietsen en wandelen in het Vechtdal.

Leer van ervaringsdeskundige

Naast dat het Vanlife Plein vol staat met ervaren vanlifers zijn er ook genoeg andere inspirerende dingen te zien en doen op de Camperbeurs. Zo zijn er twee theaters waar de hele dag door presentaties en een Q&A worden gegeven. Zo krijg je dus echt alles mee over het leven in de camper en leer je van mensen die het al jaren doen. Dit zorgt ook voor een lekker afwisselende dag, van campers kijken tot praten met en luisteren naar ervaringsdeskundigen. Dus, zien we je ook op 22, 23 of 24 september?

Geschreven door:
Lars
is onbewust als kind al besmet geraakt met het camper-virus. Ondertussen hebben er al drie campers op zijn naam gestaan. Ze werden steeds groter en beter. Van een kleine backpacker bus in Nieuw-Zeeland naar een fabriekscamper in Nederland. Die laatste wordt nu ingewisseld voor een zelfgebouwde 4x4 camper. Want Lars wil nog verder van de gebaande paden, genieten van de natuur zonder gestoord te worden door wie of wat dan ook. Hoewel hij een Master titel op zak heeft, heeft hij nooit in vaste dienst gewerkt. Want de wereld moet worden verkend, zoveel en zolang mogelijk reizen is het doel.

Toffe accessoires voor je camper? Check onze campershop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wij Reizen In

Wij, Lars, Dasja & Ninja, trekken met Brutus (4×4 zelfbouw camper) over de wereld. En dat doen we stiekem al best lang. Dit is ons verhaal.

Onze eBooks

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Inschrijving verzonden. Check je e-mail om te bevestigen.

Nieuwsbrief ontvangen?

We use Brevo as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use

Advies nodig?

kosten zelf camper bouwen

Wil je zelf ook een (lange) rondreis maken? Ben je bezig met het bouwen van een camper? Sta je op het punt om te starten met vanlife? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Laat een comment achter onder een bericht of stuur ons een persoonlijk bericht!