eBook Je eigen camper inbouwen!

(9 klantbeoordelingen)

Dit eBook is geschreven voor iedereen die speelt met het idee om zelf een camper te bouwen of het gewoon al zeker weet. Of je nu all-out gaat of het minimalistisch houdt, in dit boek vind je al ons researchwerk om zelf de juiste afweging te maken tijdens het bouwproces. Zo hoef je zelf de krochten van het internet niet meer af om te zoeken naar tips of informatie en hoef je verschillende bronnen niet meer met elkaar te vergelijken.

Of je nu twee linkerhanden hebt of de handigste Harrie bent, hier vind je (bijna) alle informatie om jouw zelfbouw camper tot een succes te maken. Maar daar stopt het niet. Uiteraard delen we ook ons bouwproces met je. Foto’s, handigheidjes en praktische tips van mensen die eerst ook geen idee hadden hoe je een cirkelzaag gebruikt of hoe je zelf alle elektra aanlegt. Nee, klusjesmannen waren wij niet. Maar gaandeweg zijn we handig geworden, door gewoon te doen en door fouten te durven maken. En dat kan jij ook! Bouw aan de hand van dit boek jouw droom camper of juist een budget camper zodat je lekker snel op avontuur kunt.

 25,00 incl. btw

In dit eBook vind je onder andere

 • Al het vooronderzoek gebundeld
 • Meest complete Nederlandstalige camperbouw eBook
 • 162 pagina’s ondersteund met afbeeldingen en foto’s
 • Voor het verbouwen van elk type bus of camper
 • Inclusief aankoop tips en hulp bij zoektocht naar voertuig
 • Voor elk type inbouw en budget
 • Alle regelgeving verzameld
 • Inclusief alle schema’s (elektra, water & gas)
 • Uitgebreid stappenplan en kostenindicatie
 • Geschreven door ervaren camperaars
 • Inclusief handige klus tips en gebruik gereedschappen
 • Inbouw tips en foto's van onze eigen inbouw

Let op: de informatie van het eboek camper elektra aanleggen zit helemaal geïntegreerd in dit eboek. Het is dus niet nodig om beide eboeken aan te schaffen.

Reviews van andere zelfbouwers

Een duidelijk en logisch (voor mij althans) opgebouwd verhaal. Mooi overzichtelijk en ook voor een techneut als ik leerzaam. Zeker een aanrader en ook te gebruiken na je bouw (voor bijvoorbeeld onderhoudsdingetjes van wat je gebouwd hebt).
Remco
Een must. Scheelt veel tijd en bevat een ton aan handige tips. Goed voor de inspiratie en ook leuk en makkelijk om te lezen. Maakt het zelf ombouwen van een bus goed te doen en een leuke klus.
Guido
handleiding camper bouwen

Dé camper bouw handleiding

Dit eBook helpt je bij alle belangrijke en moeilijke punten van een camper bouwen. We nemen je mee naar het begin, helpen je tot een antwoord te komen op de vraag ‘wat voor camper ga ik bouwen?’ en welke eisen voor jou van belang zijn. Op basis van die eisen kun je op zoek gaan naar het ideale voertuig (busje, bus, bakwagen, vrachtwagen of een aparte unit achterop). 

Als je al een voertuig gekocht hebt, kun je een aantal delen uit dit eBook overslaan. Na praktische tips om tot de ideale indeling te komen begint het pas echt. Je krijgt inzicht in het bouwproces van begin tot eind. We hebben ons best gedaan om alles zo goed mogelijk uit te zoeken zodat jij je direct kan storten op het bouwen.


camper bouwen boek

Camper bouw eBoek vol tips

We zetten voordelen en nadelen uiteen van bijvoorbeeld verschillende houtsoorten, isolatiematerialen en bevestigingsmogelijkheden. Maar het gaat verder. Het helpt je een beeld te vormen bij manieren van het opbouwen. Hoe trek je een wand op of wanneer is je bed stevig ingebouwd.

Veel plezier en natuurlijk succes met het inbouwen van jouw toekomstige camper!


 25,00 incl. btw

Klanten-reviews

Een duidelijk en logisch (voor mij althans) opgebouwd verhaal. Mooi overzichtelijk en ook voor een techneut als ik leerzaam. Zeker een aanrader en ook te gebruiken na je bouw (voor bijvoorbeeld onderhouds dingetjes van wat je gebouwd hebt)👍👍
remco chervet
Dit is echt een ontzettend uitgebreid en duidelijk ebook. Ik heb er heel veel nuttige dingen uitgehaald. Het is handig dat ze echt alles beschrijven. Van elektra, tot water installatie tot handige tips voor tijdens het bouwen. Een aanrader voor iedereen die zelf wil bouwen maar op ziet tegen alle verschillende facetten die komen kijken bij het ombouwen van een bus
Sandra
2 maanden geleden heb ik jullie e-boek gekocht en mijn complimenten! Superleuk opgezet met alle opties op alle gebieden beschreven inclusief plus en min punten en wat jullie zelf hebben gekozen. Top!
Arjan
Ik heb het boek inmiddels gelezen en er al een heel stel bruikbare ideeën uit gehaald, dank en complimenten.
Wouter
E-book is goed opgezet. Juiste volgorde en veel informatie. Scheelt veel uitzoeken en leuke voorbeelden. Alles goed uitgelegd en goed te begrijpen. Duidelijke foto’s.
Bram
Een must, absolute aanrader als je zelf aan de slag gaat. Scheelt veel tijd en bevat een ton aan handige tips, goed geschreven en goede tips. Voor de inspiratie en ook leuk en makkelijk om te lezen. Complimenten en dank voor het nemen van alle moeite voor het maken van dit eBook. Maakt het zelf ombouwen van een bus goed te doen en een leuke klus.
Guido
Super informatief en handig boek. Zeer volledig als je zelf een camper wil gaan bouwen. Het gaat mij zeker helpen en veel tijd schelen in alles zelf uitzoeken en uitvinden. Dank!
Marnix
Een makkelijk leesbaar boek met duidelijke uitleg en foto's. Een heel mooi inkijkje over een huis bouwen op wielen met alle voor en tegens, tips en tricks.
Monica
Nooit gedacht dat ik zelf het dak op zou gaan om mijn zonnepaneel te installeren, maar door eerst mezelf goed ingelezen te hebben over alles durfde ik het aan. Zij het met wat hulp van de buurman, ik ben nu de trotse eigenaar van een solarsystem op my hous on wheels.!! Het boek is op een fijne manier geschreven zodat zelfs "niet-lezers', zoals ik zelf, het makkelijk kunnen begrijpen! Thnks Lars & Dasja keep up the good work
Paulus
</