eBook Reizen in Marokko

(8 klantbeoordelingen)

Start jouw Marokko rondreis of vakantie met behulp van onze ervaringen, opgedaan in ruim 7 maanden en 9.850 kilometer door dit gastvrije land. We hebben alles over Marokko overzichtelijk voor je uitgewerkt in dit eBook. Zo kan jij met een gerust hart op ontdekkingstocht door Marokko. Een ontdekkingstocht gaat het zeker zijn, want lang niet alles staat duidelijk aangegeven. Weet jij de mooiste stranden, watervallen en de leukste medina’s te vinden? Met de informatie die je in dit eBook vindt, ga je een flink eind komen.

 15,00 incl. btw

In dit eBook vind je onder andere

  • 123 pagina's
  • Achtergrond informatie
  • Alles voor een camperreis
  • 6 reisroutes
  • 55 bezienswaardigheden
  • 13 surfspots en mooie stranden
  • 157 foto's

Reviews van andere reizigers

Jullie boek staat boordevol nuttige informatie. Wij hebben diverse tours van jullie gevolgd. Ik ben reeds voor de 4e keer in Marokko maar toch is jullie e-book voor mij nog steeds heel nuttig. Ik gebruik jullie tips en beschrijvingen nog steeds, al was het maar dat jullie mij gewezen hebben op het noodzakelijke douaneformulier voor mijn camper toen ik voor een paar dagen naar Nederland vloog. Jullie e-book kan ik iedereen aanraden.
Cees
Wij hebben 3 maanden door Marokko gereisd met onze camper en hebben veel tips uit jullie boek gehaald. We hebben het met veel plezier gelezen. 

Er staan veel nuttige tips in en het is op een fijne manier beschreven met leuke foto’s erbij. Als je naar Marokko op vakantie gaat is dit boek zeker een aanrader om aan te schaffen!!

Suus
reisgids marokko

Ga genieten van Marokko

Heb je plannen om een rondreis te maken in Marokko? In tegenstelling tot veel vooroordelen is Marokko een ongekend vriendelijk land om doorheen te reizen. Totaal anders dan Europa, dat wel. 

Daarom vind je in dit eBook alles wat je moet weten over Marokko. Van toffe plekken om te bezoeken tot en met het klimaat. Maar ook handige info over de cultuur en hoe het is om in Marokko rond te reizen. Haal het maximale uit jouw Marokko-reis!


camper reisgids marokko

Voor campers, backpackers & vakanties

Waarom zou een reis naar Marokko hoog op jouw bucketlist moet staan? Marokko is het land van rauwe landschappen, perfecte golven, oases en het Atlasgebergte. Oh, de vier Koningssteden mogen ook niet ontbreken. En dan hebben we nog zo veel niet benoemd. 

Duik in de informatie die jij nodig hebt om jouw Marokko-reis voor te bereiden.


 15,00 incl. btw

Klanten-reviews

Super leuk om de info te lezen. Heeft ons goed geholpen bij de planning van onze reis naar Marokko.
Harry en Nettie
Jullie boek Reizen in Marokko heeft ons de doorslag gegeven om het aan te durven met de camper en onze hond Choco te reizen door Marokko. Boek hebben we thuis doorgenomen en haalde bij ons de onzekerheid weg om de hond mee te nemen. Onderweg ook teruggebladerd en hebben sommige tips opgevolgd.
Marja Oosterman
Een uiterst goed en informatief ebook hier hebben we echt iets aan, we zijn onze Marokko reis aan het plannen ,met de caravan naar Marokko veel informatie en nuttige tips hebben we uit het Ebook gehaald Gr Jac en Gisela.
Jac Goldsmits
Wij hebben 3 maanden door Marokko gereisd met onze camper en hebben veel tips uit jullie boek gehaald. We hebben het met veel plezier gelezen. Er staan veel nuttige tips in en het is op een fijne manier beschreven met leuke foto’s erbij. Als je naar Marokko op vakantie gaat is dit boek zeker een aanrader om aan te schaffen!!
Suus
Jullie boek staat boordevol nuttige informatie. Wij hebben diverse tours van jullie gevolgd . Ik ben reeds voor de 4e keer in Marokko maar toch is jullie e-book voor mij nog steeds heel nuttig. Ik gebruik jullie tips en beschrijvingen nog steeds, al was het maar dat jullie mij gewezen hebben op het noodzakelijke douaneformulier voor mijn camper toen ik voor een paar dagen naar Nederland vloog. Jullie e-book kan ik iedereen aanraden.
Cees
Wij zijn nu voor de tweede keer met de camper en hond naar Marokko geweest, de eerste keer winter 2019/2020 en nu vanaf begin december tot februari. Jullie boek vond ik fijn om te lezen en heb er ondanks dat we al vaker in Marokko waren met plezier in gelezen. Het vrij staan met de camper hebben we positief gevonden en kon bijna overal behalve in het Rifgebergte daar werden we steeds weggestuurd door de politie (ook al stonden we soms met meerdere campers).
Ingrid
Het is een leuk en informatief verslag. Het biedt inzicht in de vele interessante plekken die er in Marokko zijn. Het was voor ons het startpunt van het plannen van de reis die wij in april en mei gaan maken.
Yvonne
Goed leesbaar boek met zinvolle informatie over reizen door Marokko. Wij hebben ondermeer behoorlijk geld bespaart door de aanbeveling van het kopen van een ticket voor de ferry in het ebook Reizen in Marokko. Tip aan toekomstige lezers, neem een hardcopie mee van het ebook. Zeker de moeite waard geweest bij tenslotte onze keuze welke steden en routes we hebben gevolgd in september/oktober 22 tijdens onze trip door noord en midden Marokko.
Kuipers Ad en Yvonne