eBook Reizen in Portugal

 8,50 incl. btw

Start jouw Portugal rondreis of vakantie met behulp van onze ervaringen, opgedaan in ruim 12 maanden toeren door dit aangename Zuid-Europese land. We hebben alles over Portugal overzichtelijk voor je uitgewerkt in dit eBook. Van de Portugese cultuur tot niet te missen bezienswaardigheden, mooie reisroutes en handige tips & tricks. Kortom, alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van Portugal.

Portugal is één van de fijnste landen om in rond te reizen. Of het een korte vakantie is, of een complete rondreis, Portugal is het ideale land als je van de oceaan houdt. Niet gek dat dit dé bestemming is voor veel surfvakanties. Geen surfskills? Er is veel meer te zien en doen in Portugal. Het binnenland geeft een inkijkje in hoe het vroeger was; werken op het land omringd door magnifieke
landschappen.

Het grote voordeel van Portugal is dat het een relatief goedkoop land is. Dit maakt het een fijne bestemming voor een rondreis of backpack-trip binnen Europa. Je vindt alles wat je moet weten over de kosten terug in het kostenoverzicht. Nog een bijkomend voordeel is het klimaat. We hebben alles over Portugal overzichtelijk voor je uitgewerkt in dit e-book. Begin met alle informatie die handig is tijdens je voorbereiding, ontdek de streken van Portugal doe inspiratie op voor jouw reisroute. Maar neem het ook zeker mee naar Portugal voor de mooiste bezienswaardigheden als je daadwerkelijk gaat Reizen in Portugal.

In dit eBook vind je onder andere;
- 54 pagina's
- Achtergrond informatie
- 4 reisroutes
- 45 bezienswaardigheden
- 19 surfspots en mooie stranden
- 88 foto's

3 beoordelingen voor eBook Reizen in Portugal

  1. Hilda

    Super fijn geschreven dus makkelijk te lezen. Mooie foto’s , behulpzame tips en inside information. Wordt er super enthousiast van en heb nu al zin om te vertekken en (1 van ) de routes te rijden

  2. Rutger

    Wat een fijne en duidelijke reisgids. Fijn voor de reiziger die een land beter wilt leren kennen qua cultuur en gewoontes!

  3. Monica

    Een fijn boek om te lezen en zeker niet onbelangrijk duidelijk en compleet. Mag niet ontbreken bij de voorbereiding.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie: