eBook Reizen in Portugal

(9 klantbeoordelingen)

Start jouw Portugal rondreis of vakantie met behulp van onze ervaringen, opgedaan in ruim 12 maanden toeren door dit aangename Zuid-Europese land. We hebben alles over Portugal overzichtelijk voor je uitgewerkt in dit eBook. Van de Portugese cultuur tot niet te missen bezienswaardigheden, mooie reisroutes en handige tips & tricks. Kortom, alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van Portugal.

 8,50 incl. btw

In dit eBook vind je onder andere

  • 54 pagina's
  • Achtergrond informatie
  • 4 reisroutes
  • 45 bezienswaardigheden
  • 19 surfspots en mooie stranden
  • 88 foto's

Reviews van andere reizigers

Wat ik vooral gaaf vind, is dat het allemaal vanuit jullie eigen ervaring is. Ik heb alvast veel zin gekregen in mijn rondreis in Portugal door dit eBook. Keep going!
Christian
Super fijn geschreven dus makkelijk te lezen. Mooie foto's , behulpzame tips en inside information. Wordt er super enthousiast van en heb nu al zin om te vertekken en (1 van ) de routes te rijden.
Hilda

Ga genieten van Portugal

Portugal is één van de fijnste landen om in rond te reizen. Of het een korte vakantie is, of een complete rondreis, Portugal is het ideale land als je van de oceaan houdt. Niet gek dat dit dé bestemming is voor veel surfvakanties. 

Geen surfskills? Er is veel meer te zien en doen in Portugal. Het binnenland geeft een inkijkje in hoe het vroeger was; werken op het land omringd door magnifieke landschappen.


beste reistijd portugal

Voor campers, backpackers & vakanties

Het grote voordeel van Portugal is dat het een relatief goedkoop land is. Dit maakt het een fijne bestemming voor een rondreis of backpack-trip binnen Europa. Je vindt alles wat je moet weten over de kosten terug in het kostenoverzicht. Nog een bijkomend voordeel is het klimaat. 

We hebben alles over Portugal overzichtelijk voor je uitgewerkt in dit e-book. Begin met alle informatie die handig is tijdens je voorbereiding, ontdek de streken van Portugal doe inspiratie op voor jouw reisroute. Maar neem het ook zeker mee naar Portugal voor de mooiste bezienswaardigheden als je daadwerkelijk gaat Reizen in Portugal.


 8,50 incl. btw

Klanten-reviews

Geweldig complete gids! Fijn geschreven en vol bijzondere plekken. Een must-have voor je trip naar Portugal
Teun
zeer interessant roadbook vooral omdat het is gebaseerd op eigen ervaringen van de auteurs. We hopen het te kunnen gebruiken als we Portugal nog eens bezoeken. Kennen het land intussen goed door kampeervakanties tot Evora. Het meer zuidelijk deel (Algarve) hebben we nog niet gedaan, we lieten ons wat afschrikken door het massatoerisme, maar het kan blijkbaar ook anders en buiten de kust...Mochten er nog wat leuke (zelf geteste) camperplaatsen in beschreven worden, ware het helemaal top!
Anita De Pauw
Wij overwinteren vanaf eind 2019 in Zuid Portugal en hebben ons voorbereid door veel te lezen over de reis-routes, wintercampings en de Algarve. Jullie E boek was een aangename aanvulling door het delen van jullie ervaringen en tips. Dank daarvoor!
RobJan de Bruine
Heel informatief. Daar gaan we vlgs mij veel aan hebben tijdens onze reis door portugal
Anja
Leuke gids. Maar vooral voor reizigers die zich zelf nog niet echt hebben verdiept in het land en/of er nog nooit zijn geweest, Het is geen uitgebreide gids.
Fer
Wat ik vooral gaaf vind, is dat het allemaal vanuit jullie eigen ervaring is. Ik heb alvast veel zin gekregen in mijn rondreis in Portugal door dit ebook. Keep going!
Christian
Super fijn geschreven dus makkelijk te lezen. Mooie foto's , behulpzame tips en inside information. Wordt er super enthousiast van en heb nu al zin om te vertekken en (1 van ) de routes te rijden
Hilda
Wat een fijne en duidelijke reisgids. Fijn voor de reiziger die een land beter wilt leren kennen qua cultuur en gewoontes!
Rutger
Een fijn boek om te lezen en zeker niet onbelangrijk duidelijk en compleet. Mag niet ontbreken bij de voorbereiding.
Monica

Gerelateerde producten