Djoser

al meer dan 25 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld

Djoser is waarschijnlijk de bekendste reisorganisatie wat groepsreizen betreft. Reizen worden aangeboden naar alle continenten en hebben één ding gemeen: Djoser groepsrondreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.

Over Djoser

Djoser staat voor groepsreizen, al meer dan 25 jaar. Andere soorten reizen bieden ze simpelweg niet aan. Nu is het boeken van een groepsreis wel iets anders, er moet namelijk een minimaal aantal deelnemers zijn en de vertrek data zijn van tevoren vastgesteld. De groepen waarin met Djoser wordt gereisd zijn relatief klein, gemiddeld bestaan de groepen uit 16 deelnemers, het maximum aantal deelnemers is (voor Nieuw-Zeeland) 20. Bij 10 tot 12 deelnemers gaat de reis over het algemeen door.

Reisaanbod Djoser

Djoser biedt twee groepsreizen naar Nieuw-Zeeland aan. Waarbij er één ook een 12 daags bezoek aan Australië brengt. De vertrek data voor beide vallen in onze winterperiode (tussen oktober en februari), en dus in de zomer van Nieuw-Zeeland. Bekijk de reizen hieronder.

Belangrijk: Groepsreizen vertrekken op vastgestelde data. Elke reis kent meerdere data, waarbij een minimaal aantal deelnemers vereist is wil de reis doorgaan. Bij Djoser gaan de reizen gemiddeld door bij 10 tot 12 deelnemers.

Bekijk de mogelijkheden op Djoser.nl

Ervaringen Djoser

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *