Sawadee

Avontuurlijk reizen met aandacht voor natuur en lokale bevolking

Sawadee is onderdeel van PEAK Adventure Travel Group, een wereldwijde marktleider in het organiseren van avontuurlijke reizen. Net als deze organisatie is Sawadee begaan met de natuur en lokale bevolking. Duurzaam toerisme staat dan ook centraal in het aanbod van Sawadee en ze streven er naar om van elke reis een deel van de inkomsten direct bij de lokale bevolking terecht te laten komen.

Over Sawadee

Sawadee biedt ruim 250 (internationale) groepsreizen over de hele wereld aan. Zo ook naar Nieuw-Zeeland waar Sawadee één rondreis en één wandelreis aanbiedt. Beide zitten boordevol activiteiten en hebben een sterke focus op de natuur van Nieuw-Zeeland. Ze bieden dus de mogelijkheid om Nieuw-Zeeland te ervaren zoals het moet!

Productaanbod Sawadee

Rondreis

De groepsrondreis die Sawadee aanbiedt duurt 28 dagen en vertrekt op vaste data. De groep is maximaal 18 personen groot en gaat over het noorder- en zuidereiland. Hoewel je in een groep reist zijn er genoeg mogelijkheden om ook je eigen draai te geven aan de reis. Zo zijn er vele optionele wandelmogelijkheden en is er veel vrijheid doordat je vaak twee nachten op één plek verblijft. Het voordeel van een groep, maar ook de vrijheid van alleen reizen dus!

Wandelreis

De 20 daagse internationale wandelreis van Sawadee zit zoals je zult verwachten vol met prachtige wandelingen door nationale parken van Nieuw-Zeeland. Met een groep van maximaal 11 personen worden beide eilanden aangedaan en kom je in aanraking met de mooiste natuur van Nieuw-Zeeland. Een nadeel van deze reis is dat het vliegticket niet is inbegrepen.
Bekijk het reisaanbod op Sawadee.nl

Ervaringen Sawadee

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *