Selecteer een pagina

Activity International

Ga backpacken of werken met Activity International

Activity International richt zich vooral op mensen die net even op een andere manier willen reizen, en het land op een andere manier dan de meeste toeristen willen zien. Een bijzondere reis of vakantie dus. Hierbij valt te denken aan backpackers-reizen, vrijwilligerswerk, stages, wildlife-projecten en au-pairwerk in het buitenland. Zo ook in Nieuw-Zeeland!

Over Activity International

Activity International kan je helpen jouw Nieuw-Zeeland ervaring uniek te maken. Met verschillende pakketten is er voor iedereen (die houdt van vrijheid) een geschikt pakket. Of het nou gaat om flexibele tickets of een startpakket, Activity International helpt je op weg. Niet gek dat wij dan ook onze reis met Activity International gemaakt hebben! Naast het goede en goed geprijsde aanbod helpen ze je bovendien bij het aanvragen van een visum. Wel zo handig als je wilt gaan studeren, werken of gewoon lekker wilt rondreizen.

 • Kauri trees in Northland
  anemptytextlline
 • Ontspannen na een fijne dag
  anemptytextlline
 • Kaikoura wildlife
  Daar moet je kijken - Kaikoura
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland
  Mooie plaatjes van Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Bergen Caterbury Nieuw-Zeeland
  Uitzicht in je opnemen
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland
  Mooie plaatjes van Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Rivier binnenland Bay of Plenty
  Een rivier in het binnenland van Bay of Plenty
  anemptytextlline
 • Dickey Flat Road Nieuw-Zeeland
  Dickey Flat Road
  anemptytextlline
 • Kustlijn Bay of Plenty Nieuw-Zeeland
  De kustlijn van Bay of Plenty
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Reisaanbod Activity International

Startpakket

Kies je voor het startpakket dan is o.a. de transfer van het vliegveld naar je hostel in Auckland, incl. twee overnachtingen met ontbijt, inbegrepen. Daarnaast krijg je ook nog een werk- en reisworkshop, zodat je goed voorbereid bent op het vinden van een baan. Er wordt een bankpas en belastingnummer voor je aangevraagd en alles ligt direct na aankomst voor je klaar. Je krijgt zelfs e-mails met vacatures. Het enige wat jij nog moet doen, is zelf bij het bedrijf langsgaan en goed je best doen om die baan te krijgen! Het startpakket heeft nog veel meer voordelen; je vindt deze terug op de website van Activity International.

Belangrijk: Kom je met een toeristenvisum het land binnen dan mag je geen betaald werk verrichten. Maar vraag je voor vertrek het Working Holiday Visum voor Nieuw-Zeeland aan dan mag dat wel. Let op: vraag het visum voor je 30e verjaardag aan, want daarna kan het niet meer.

Vliegtickets met stopover

Naast dat Activity International je helemaal op weg kan helpen via een Startpakket kunnen ze je ook enkel een duwtje de goede richting in geven (wat ze bij ons hebben gedaan). Met verschillende goed geprijsde vliegtickets heb je de wereld aan je voeten. Zo zijn er stop-overs mogelijk in Azië en Australië, net zolang als jij wilt. Het ticket is een jaar geldig en je kunt zelf kiezen hoelang je waar door gaat brengen, veranderen de plannen dan kun je dit meestal gratis nog aanpassen!

Vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland

Naast werken in Nieuw-Zeeland biedt Activity International ook enkele unieke mogelijkheden aan om vrijwilligerswerk te doen in Nieuw-Zeeland. Help mee om natuurgebieden rondom Auckland te beschermen en werk 1 tot 6 weken in deze prachtige gebieden. Het werk is afwisselend en kan zijn het planten van bomen, onkruid wieden, helpen bij dieronderzoek of wandelpaden herstellen. Een unieke mogelijkheid om nog dichter tot de natuur te komen en nieuwe mensen te leren kennen!

Accommodatie, tours en excursies

Zoals eerder al gezegd, Activity International kan je helpen jouw Nieuw-Zeeland ervaring uniek te maken. Ze kunnen je dus helpen met alleen een vliegticket, een starterspakket maar als je alvast meer wilt regelen dan helpen ze je graag op weg. Zo kun je via Activity International een X Base (hostel) voordeelpas aanschaffen waarmee je in 10 verschillende hostels door het land kunt overnachten. Alvast een Skydive, bungeejump of duiktrip regelen? Ook hiervoor kun je terecht bij Activity International!

Bekijk de mogelijkheden op ActivityInternational.nl

Ervaringen Activity International

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In op Instagram