Selecteer een pagina

Riksja Travel

Bouw je eigen rondreis

Riksja Travel ken je misschien niet direct, NieuwZeelandonline.nl of één van de andere landen pagina’s heb je wellicht al wel bezocht. Riksja is ontstaan uit het idee dat er te weinig flexibel reisaanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Met het aanbod reizen en bouwstenen spelen ze hierop in, dus ben je een avontuurlijke reiziger en op zoek naar een flexibel reisaanbod? Kijk dan eens bij Riksja Travel of NieuwZeelandonline.nl.

Over Riksja Travel

Via de website NieuwZeelandonline.nl biedt Riksja Travel haar aanbod reizen, bouwstenen en auto- en camperhuur naar Nieuw-Zeeland aan. Je kunt dus bij Riksja terecht in bijna elke fase van je reis. Of je nu nog alles moet regelen of alleen wat leuke activiteiten en tours wilt plannen.

 • Kauri trees in Northland
  anemptytextlline
 • Ontspannen na een fijne dag
  anemptytextlline
 • Kaikoura wildlife
  Daar moet je kijken - Kaikoura
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland
  Mooie plaatjes van Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Bergen Caterbury Nieuw-Zeeland
  Uitzicht in je opnemen
  anemptytextlline
 • Flora en fauna Nieuw-Zeeland
  Mooie plaatjes van Lake Pukaki
  anemptytextlline
 • Rivier binnenland Bay of Plenty
  Een rivier in het binnenland van Bay of Plenty
  anemptytextlline
 • Dickey Flat Road Nieuw-Zeeland
  Dickey Flat Road
  anemptytextlline
 • Kustlijn Bay of Plenty Nieuw-Zeeland
  De kustlijn van Bay of Plenty
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Reisaanbod Riksja Travel

Rondreizen

De rondreizen op NieuwZeelandonline.nl zijn samengesteld uit de los aangeboden bouwstenen die worden verbonden met een huurauto. Zo zijn er 5 autorondreizen van 22 tot 34 dagen die, naast dat ze goed zijn samengesteld, inzicht geven in de mogelijkheden die je hebt om zelf een reis samen te stellen. De prijzen zijn excl. vluchten maar incl. huurauto. Onderweg slaap je in sfeervolle en goed verzorgde accommodaties en ervaar je Nieuw-Zeeland via de inbegrepen excursies.

Bouwstenen

Bouwstenen zijn korte, individuele Nieuw-Zeeland reizen van enkele dagen verspreid door het land. Door het samenvoegen van deze bouwstenen is het mogelijk om zelf een hele rondreis op te stellen. Dit kan met een huurauto, vaak zijn overnachtingen inbegrepen, maar het kan ook met een camper. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bouwstenen los te boeken. Zo kun je genieten van een minivakantie tijdens de reis en boek je activiteiten die je anders misschien niet snel doet.

Auto- en camperhuur

NieuwZeelandonline.nl biedt verschillende huurauto’s aan die maximaal een jaar oud zijn. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare auto. Mocht jouw gewenste auto er niet tussen staan, neem dan contact op via het aanvraagformulier. Waarschijnlijk kunnen ze wel aan je wensen voldoen. De campers die Riksja Travel aanbied zijn van de verhuurder Apollo, wat een grote en betrouwbare organisatie is in Nieuw-Zeeland. De Apollo campers zijn ideale campers om op je eigen tempo je eigen route te rijden en Nieuw-Zeeland op jouw manier te ontdekken.

Bekijk het reisaanbod op NieuwZeelandOnline.nl

Ervaringen Riksja Travel

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (positief of negatief)? Laat je ervaring hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In op Instagram