Selecteer een pagina

Sawadee

Avontuurlijk reizen met aandacht voor natuur en lokale bevolking

Sawadee is onderdeel van PEAK Adventure Travel Group, een wereldwijde marktleider in het organiseren van avontuurlijke reizen. Net als deze organisatie is Sawadee begaan met de natuur en lokale bevolking. Duurzaam toerisme staat dan ook centraal in het aanbod van Sawadee en ze streven er naar om van elke reis een deel van de inkomsten direct bij de lokale bevolking terecht te laten komen.

Over Sawadee

Sawadee biedt ruim 250 (internationale) groepsreizen over de hele wereld aan. Zo ook naar Nieuw-Zeeland waar Sawadee één rondreis en één wandelreis aanbiedt. Beide zitten boordevol activiteiten en hebben een sterke focus op de natuur van Nieuw-Zeeland. Ze bieden dus de mogelijkheid om Nieuw-Zeeland te ervaren zoals het moet!

Reisaanbod Sawadee

 • Skydiven Nieuw-Zeeland
  Skydive in Taupo
  anemptytextlline
 • Curio Bay Fossil Forest
  Ondergaande zon bij Curio Bay Fossil Forest
  anemptytextlline
 • Bluff
  Je kunt alle kanten op vanaf hier
  anemptytextlline
 • Fox gletsjer Nieuw-Zeeland
  Fox Glacier
  anemptytextlline
 • Relaxen West Coast Nieuw-Zeeland
  Zonsondergang aan de West Coast
  anemptytextlline
 • Mosselen Nieuw-Zeeland
  Artistiek, mini-mossels op steen
  anemptytextlline
 • Schapen Coromandel Nieuw-Zeeland
  Je komt altijd wel een schaap tegen
  anemptytextlline
 • Noordereiland hiken
  Het voordeel van vroeg starten aan de Tongariro Alpine Crossing
  anemptytextlline
 • Tongariro Crossing Nieuw-Zeeland
  Uitzicht vanaf een van de hoogste punten tijdens de Tongariro Crossing
  anemptytextlline
 • Kiwi Nieuw-Zeeland
  Pas op Kiwis
  anemptytextlline

Wij Reizen In Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft flinke indruk op ons gemaakt en heeft ons reisvirus aangewakkerd. In zes maanden zijn we verliefd geworden op het land en haar inwoners. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Rondreis

De groepsrondreis die Sawadee aanbiedt duurt 28 dagen en vertrekt op vaste data. De groep is maximaal 18 personen groot en gaat over het noorder- en zuidereiland. Hoewel je in een groep reist zijn er genoeg mogelijkheden om ook je eigen draai te geven aan de reis. Zo zijn er vele optionele wandelmogelijkheden en is er veel vrijheid doordat je vaak twee nachten op één plek verblijft. Het voordeel van een groep, maar ook de vrijheid van alleen reizen dus!

Wandelreis

De 20 daagse internationale wandelreis van Sawadee zit zoals je zult verwachten vol met prachtige wandelingen door nationale parken van Nieuw-Zeeland. Met een groep van maximaal 11 personen worden beide eilanden aangedaan en kom je in aanraking met de mooiste natuur van Nieuw-Zeeland. Een nadeel van deze reis is dat het vliegticket niet is inbegrepen.Bekijk het reisaanbod op Sawadee.nl

Ervaringen Sawadee

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

De mooiste reizen naar Nieuw-Zeeland

Het draait allemaal om het doen. Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Doe daarom een vrijblijvende offerteaanvraag en kom dichterbij jouw droomreis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In op Instagram