SNP Natuurreizen

Actieve en avontuurlijke reizen

Home » Reisorganisaties » Reisaanbod SNP

Groot aanbod actieve reizen naar originele bestemmingen‎

SNP, onderdeel van ANWB, zet natuurreizen centraal. Daarbij komen, bijna automatisch, activiteiten bij om de hoek kijken. Want een natuurreis zonder actief te zijn dat is toch wel lastig. Een avontuurlijk randje zit er ook aan, maar bovenal draait elke reis om de natuur. Respect voor de natuur en lokale bevolking staat bij SNP hoog in het vaandel. Kies je voor SNP dan kies je voor een duurzame reisorganisatie met een duurzaam reisprogramma. Mooi meegenomen dus!

Ver weg van de massa en altijd op zoek naar inspirerende reisbestemmingen. En dat is terug te zien in het aanbod en aan de bestemmingen. Zelfs binnen Europa weet SNP verrassende landen te bieden zoals Albanië, Kosovo of Montenegro. Maar het gaat verder wat dacht je van Antarctica, Madagaskar of Nicaragua?

Reisaanbod van SNP

Wandelvakanties

Het klinkt misschien knullig, lekker wandelen. Maar hé, dat is het echt niet. Want te voet kom je verder, veel verder en je hebt de tijd om de omgeving in je op te nemen. Of je een gevorderde wandelaar bent die wel zin heeft in een uitdaging in de wildernis, of liever op het gemakje lichte wandelingen maakt. SNP biedt voor wandelaar van elk niveau passende reizen. Individueel of in groepsverband. Meer informatie over de wandelvakanties vind je natuurlijk bij SNP op de website.

Fietsvakanties

Fietsfanaten opgelet! Want heb je weleens bij SNP gekeken naar de fietsvakanties? Binnen of buiten Europa staan pittige fietstochten voor je klaar. Wees niet bang, er zijn ook comfortabele fietsvakanties waar je heerlijk relaxt op de fiets. SNP legt de wereld aan je trappers 😉

Themareizen

Het woord laat niets aan de verbeelding over. Diverse thema’s staan hier centraal. Zo kun je je verdiepen in vogels, bloemen en vlinders, kunst en cultuur of trek met gelijkgestemde eropuit met je camera. Themareizen brengen je op plekken die je in je eentje niet ontdekt. De deskundige reisbegeleiding draagt daar zorg voor!

Maatwerk en meer..

Natuurlijk kun je bij SNP terecht voor het samenstellen van een (verre) reis. Profiteer van de kennis en ervaring die zij beschikken. Naast maatwerk biedt SNP ook winterreizen, rondreizen en gezinsvakanties aan. Uiteraard allemaal gericht op natuur en avontuur.

Ervaringen

Ben je terug van je reis of vakantie, of heb je in het verleden al een reis via deze organisatie geboekt? We horen graag wat je ervan vond. Positief of negatief, laat wat van je horen in een reactie onderaan de pagina. Zo helpen we elkaar bij het boeken van een super trip!

Waarom Wij Reizen In reisorganisaties toont?

Deze toffe reizen bieden wij aan via en voor andere reisorganisaties. Wij krijgen hier niet direct voor betaald. Hoe dan wel? Wanneer jij via onze site bij de reisorganisatie een reis boekt, ontvangen wij daar een kleine commissie over. Dit kost jou helemaal NIETS extra’s maar zo draag je wel bij aan onze reizen. Want hoe meer reizen er via ons geboekt worden hoe langer wij op de weg blijven. Zo kunnen we deze site uitbreiden, onderhouden en praktische informatie toevoegen, die jou helpt en inspireert.. Win win toch?!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *