Persoonlijk verzekeringsadvies

Help de wereld en jezelf met een reisverzekering

Het is het meest saaie stukje van je reisvoorbereiding, en vaak gebruik je het nog niet eens ook, maar tegelijkertijd is het ook één van de belangrijkste zaken die je moet regelen voor je vertrekt. Want als je het dan een keer nodig hebt is de kans groot dat het serieus is. En dan ben je maar wat blij met het saaie werk van nu. Gelukkig is het vrij simpel, vul onderstaand formulier in en je ontvangt vrijblijvend een persoonlijk en op maat gemaakt verzekeringsadvies!


Persoonlijk verzekeringsadvies van JoHo

Omdat iedereen anders is en anders reist is het niet zo een gekke gedachte dat ook reisverzekeringen veel kunnen verschillen. Juist om deze reden kunnen we JoHo aanraden, door onderstaand adviesformulier in te vullen krijg je een vrijblijvend verzekeringsadvies welke vervolgens uiteraard direct af te sluiten is.

Wie of wat is JoHo?

Ja we begrijpen deze vraag, daarom staat hij hier! Als je aan (lang op) reisverzekeringen denkt is het niet zo dat je direct denkt aan JoHo. Maar vanaf nu misschien wel, want de kennis die deze organisatie in huis heeft zorgt ervoor dat je een gepast antwoord krijgt op jouw verzekeringsvraag. Hoe gek je avontuur ook is. JoHo is een organisatie die zich inzet voor een tolerante, brede en duurzame wereld. Geen platte verzekeringen, je wordt geen klant maar donateur. En dat brengt extra voordelen met zich mee, zoals de BuitenlandZaken service voor vragen omtrent visas, inentingen werken in het buitenland of emigreren. JoHo is zo veel meer dan een verzekeraar, het is een kenniscentrum dat zich opent als jij via hen een verzekering afsluit.