Travelworld

Voor iedereen wat wils. Van Fly & Drive tot compleet verzorgd

Travelworld.nl biedt een breed aanbod reizen naar of in Nieuw-Zeeland. Of je nu al op wereldreis bent of nog vertrouwd in Nederland zit, nog van alles moet regelen, of enkel nog maar hoeft te landen in Nieuw-Zeeland, Travelworld heeft voor iedereen een passend aanbod.

Over Travelworld

Met een breed productaanbod is er voor elke reiswens een geschikt pakket. Wil je een rode draad door de reis, een hele reis plannen of juist helemaal niks? Travelworld biedt voor elke optie een uitkomst. Zo kun je een complete reis boeken met een vaste route en overnachtingen, maar het boeken van enkel een vlucht en/of huurauto of camper behoort ook tot de mogelijkheden. Travelworld heeft als doelstelling het bieden van een zo voordelig mogelijke goede reis en doet dat met de volgende reismogelijkheden; autorondreizen, camperrondreizen, startpakketten, fly & drives.

TravelWorld NZ 728x90

Nieuw-Zeeland reisaanbod Travelworld

Autorondreizen

Travelworld biedt autorondreizen van 19 tot 30 dagen waarbij zowel de vlucht als overnachtingen zijn inbegrepen. Bij sommige van de reizen zitten enkele excursies ingepland de andere zijn relatief basic. Omdat de overnachtingen zijn inbegrepen wordt er gebruikt gemaakt van een vaste route. Tijdens deze route naar de accommodatie toe ben je natuurlijk enigszins vrij in het rijden van de route. De routes van de autoreizen beslaan in de meeste gevallen zowel het noorder- als zuidereiland. Een enkele beslaat alleen het zuidereiland.

Camperreizen

Met een camper reizen door Nieuw-Zeeland geeft een ultiem vrijheidsgevoel, je bepaalt zelf de route en bepaalt dus ook zelf waar je overnacht en hoelang. Travelworld biedt verschillende camperpakketten waarbij de vlucht en camper huur is inbegrepen. Zo kan er gekozen worden uit verschillende type campers (en verhuurders) en reisduur (18 tot 25 dagen). In tegenstelling tot de autoreizen is het wel mogelijk om een offerte aan te vragen voor een langere reisperiode. Een andere interessante optie die Travelworld.nl (soms) biedt is de wegbrengspecial waarbij je een camper in 19 dagen terug brengt van Christchurch naar Auckland, dit kan soms veel geld schelen bij het huren van een camper.

Fly & Drive

Een Fly & Drive is de ideale optie als je wel zelf de vrijheid wilt bewaren en met een vliegende start wilt beginnen. Zo zit een retourvlucht, autohuur voor 17 tot 30 dagen en ook de eerste overnachting inbegrepen. Het langer boeken van de auto of inleveren in een andere plaats behoort tot de mogelijkheden. Met een Fly & Drive ben je dus zelf verantwoordelijk voor de route en overnachtingen. De keuze om low budget te reizen met een tent, overnachten in hostels of in luxe door van hotel naar hotel te gaan ligt geheel in eigen handen.

Korte arrangementen / startpakketten

De korte arrangementen die Travelworld aanbiedt zijn meerdaagse activiteiten inclusief overnachting die je op een andere manier kennis laten maken met Nieuw-Zeeland. Zo kun je op dolfijn & walvissafari, begeleide stadswandelingen en kiwi’s spotten op Kapiti Island. Een startpakket is ideaal voor reizigers of backpackers die alles zelf willen regelen. Dit is een retourticket, voor de door jouw gewenste periode, met alvast een eerste hotel overnachting. Zo weet je zeker je de eerste nacht goed zit en is er de mogelijkheid om vanuit daar de gehele reis te plannen. Liften of een camper huren, It is up to you!

Bekijk het reisaanbod op Travelworld.nl

Ervaringen Travelworld

Heb jij ervaring met deze reisorganisatie (goed of slecht)? Laat je ervaring dan hieronder achter in de reacties. Hiermee help je andere bezoekers tot een goede beslissing te komen en zo optimaal mogelijk van Nieuw-Zeeland te genieten!

TravelWorld NZ 728x90


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *