Camper bouwen? Hoe start je?

We zijn klaar om te bouwen maar waar beginnen we..

Geschreven door: Dasja

Vanuit Portugal zijn we in een rechte lijn teruggereden naar Nederland. Want Marcus Brutus staat te wachten om tot camper te worden omgebouwd. Een nieuw leven voor deze waanzinnige brandweerwagen en een nieuw hoofdstuk in onze reis.
Het voelt altijd een beetje gek als er een nieuwe fase aanbreekt. Zo ook nu. We zitten vol in de voorbereiding van het bouwproces en proberen daarnaast een soort van normaal Nederlands leven te draaien. Een groot contrast, maar wel een leuk contrast. Waar veel ballen in de lucht worden gehouden en dan soms verliezen we het overzicht.

Terug in Nederland, bouwen maar?!

Persoonlijk vind ik het heerlijk om weer voor een langere periode terug te zijn in Nederland. Het voelt vertrouwd, we hebben tijd om onze vrienden en familie op te zoeken en een aantal zaken weer op orde te krijgen. Zo is er nu bijvoorbeeld tijd om een fysio traject te starten. Maar nog veel belangrijker we kunnen eindelijk starten met het bouwen van onze nieuwe 4x4 camper! Marcus Brutus heeft geduldig in een stalling gewacht totdat de tijd rijp was om aan het zelfbouwproject te beginnen. En die tijd is nu eindelijk aangebroken. Inmiddels zijn we alweer anderhalve maand terug in Nederland maar we hebben nog niets ingebouwd. Daar hadden we niet op gerekend.

Leerpunt, alles kost tijd

Wat we wel gedaan hebben de afgelopen weken? D