Het echte leven vastleggen op Social Media is lastig

Social media houdt het reizen niet bij

Geschreven door: Lars

Instagram staat er vol mee, de mooiste foto's van vanlifers en reizigers. Fantastische zonsondergangen, de bizarste blauwe oceanen en de meest gelukkige mensen. Maar is dit ook de werkelijkheid? Voor veel mensen lijken wij ook fulltime te reizen of op vakantie te zijn. En alhoewel dit misschien zo lijkt is het toch niet helemaal zo. We werken en leven 'gewoon' maar dan, tot voor kort, in een camper. De druk is, misschien in mindere mate, ook bij ons aanwezig en een gevoel van moeten. De camper rijdt ten slotte niet gratis en het eten komt niet vanzelf in de koelkast.

Tijdens twee en half jaar leven in een camper wordt ook dit leven gewoon en normaal. Voor ons wordt het daarom steeds gekker om overal foto's van te maken en alles op Facebook en Instagram te posten. Dat zouden we in ons dagelijkse leven in Nederland namelijk ook niet doen.

Leven in het moment

We hebben bewust gekozen voor deze manier van leven, niet om wat anderen ervan vinden maar omdat het goed voelt. Voor ons is het een geweldige manier van leven. En hoewel we graag vertellen over deze manier van leven, en hem kunnen aanraden, zijn we geen personen die dit elk moment van de dag willen delen met de online wereld. Het draait bij ons om het meemaken en bewust zijn in het moment. Zonder elke keer met de camera of telefoon het moment proberen vast te leggen. We herinneren het ons wel, dat is genoeg.

Tekst gaat hieronder verder!
 • Zonsondergang Praia da Marinha
  Lars de denker
  anemptytextlline
 • Dasja en Ninja op de painted rocks
  anemptytextlline
 • Wildkamperen San Vito Lo Capo
  anemptytextlline
 • wij reizen in lars, dasja ninja
  anemptytextlline
 • oost ijsland hoogtepunten
  Dasja kijkt uit over de kustlijn van oost-IJsland
  anemptytextlline
 • handleiding camper bouwen
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline