Zij Reizen in.. Charlotte & Yoeri

Nog meer vette reisinformatie uit eigen ervaring

Home » Oceanië » Australië » Zij Reizen in.. Charlotte & Yoeri

door | 0 Reacties

Ons doel met Reizen in is om het ideale startpunt te zijn voor jouw reisvoorbereiding. Niet voor niets willen we dat jouw reisvirus hier start! Maar we gaan een stap verder, je reis voorbereiden is namelijk een stuk makkelijker wanneer de persoon die je de informatie geeft er ook zelf is geweest. Het liefste voor een langere periode. Reisinformatie uit eigen ervaring dus. En hoewel wij best lekker onderweg zijn, komt steeds vaker het besef dat we lang niet alle landen zelf uitgebreid kunnen beschrijven. Natuurlijk zou dat wel geniaal zijn, maar voor nu onrealistisch.

Toen we hoorden over de reisplannen van Yoeri & Charlotte wisten we het eigenlijk meteen. Deze reis moet niet alleen voor hun blijven, de kennis die ze op gaan doen moeten we hier op de website zien te krijgen. Want die is zowel voor ons als voor jou interessant. Gelukkig is Charlotte een kei in schrijven en waren ze snel enthousiast! Vanaf vandaag komen er nóg meer eigen ervaringen op Reizenin.net, de reiservaringen van Charlotte & Yoeri.

Waarom Charlotte & Yoeri

Nadat wij uit Nieuw-Zeeland terugkwamen zijn we verder gaan studeren in Tilburg. In die periode hebben, we naast deze website opzetten, heel veel hardop lopen dromen over onze volgende reis vertrekkend uit Nederland. Yoeri heeft dit maanden dan niet jaren moeten aanhoren. Gelukkig leek hij het niet heel erg te vinden, en hij diende dan ook vaak genoeg als klankbord voor onze ideeën.

Toen we een aantal maanden geleden opeens opgebeld werden door Yoeri met vragen over reizen voor een lange periode, specifiek Australië en Nieuw-Zeeland, begon het ook bij ons te kriebelen. Want hoewel we zelf één maand in Australië zijn geweest willen we nog steeds meer zien en doen in dit onwijs uitgestrekte land. Nu kunnen we die voorpret gaan beleven via de artikelen en ervaringen van Charlotte & Yoeri.

 • De ideale manier om het Noordelijke-Territorium te zien
  anemptytextlline
 • Zij Reizen in.. Yoeri & Charlotte
  Yoeri & Charlotte Australië
  anemptytextlline
 • Blue Mountains is een uitzicht paradijs
  anemptytextlline
 • Avonturier Yoeri
  Yoeri
  anemptytextlline
 • Sydney CBD
  anemptytextlline
 • Reislustige Charlotte
  Charlotte
  anemptytextlline
 • Unieke rotsformaties in de Blue Mountains
  anemptytextlline
 • Ozzie hippies
  anemptytextlline
 • Typische kleuren van de outback
  anemptytextlline
 • Zorg dat je niet zonder brandstof komt te zitten
  anemptytextlline
 • Mooie kampvuurplek
  anemptytextlline
 • Typische campspot nationaal park
  anemptytextlline

Wij Reizen in Australië

Charlotte & Yoeri hebben zeven maanden door Australië getrokken, in een dikke 4WD auto met rooftop tent. Tijdens de rondreis hebben ze gewerkt op farms in de outback en in roadhouses. Ideale ervaringsdeskundige dus voor jouw Australië reisvoorbereiding.

Vanaf 2015 wonen wij op vier wielen en verkennen de wereld in onze camper. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De reis van Charlotte & Yoeri

De reis van Charlotte & Yoeri is er één geworden om snoeihard jaloers op te zijn. Bij het horen van hun ervaringen en verhalen zal bij menig avonturier het hart sneller gaan kloppen.
Eerst hebben Charlotte & Yoeri zeven maanden door Australië getrokken, in een dikke 4WD auto met rooftop tent. Tijdens de rondreis hebben ze gewerkt op farms in de outback en in roadhouses. Ideale ervaringsdeskundige dus voor jouw Australië reisvoorbereiding.

Maar de reis stopte niet bij Australië. Waar veel mensen gewoon weer in het vliegtuig terug naar Nederland stappen, zijn Charlotte & Yoeri over land terug naar Nederland gegaan. Via China en Nepal om vervolgens de zijderoute te volgen. We waren al jaloers op de ervaringen in Australië maar de vier maanden lange trip langs de zijderoute liet ons watertanden. En daarom nu hier op Reizen in, de ervaringen en informatie van Charlotte & Yoeri!

Korte introductie

Om ze alvast een klein beetje beter te leren kennen een korte introductie van dit reislustige stel.

Charlotte is ijs- en reisverslaafd en wordt blij van lange treinreizen en eindeloze roadtrips. Het liefst door troosteloze gebieden als Siberië, de Australische outback of Kazachstan, al is ze zeker ook te porren voor witte stranden of drukke steden. In Nederland studeerde ze Spaans en Politicologie, werkte ze freelance voor verschillende start-ups en runde ze een kledingbedrijfje met twee vrienden die ze in Mongolië tegen het lijf liep en waarvoor ze samenwerkte met een familie in Vietnam. Inmiddels staat de teller op bijna zestig landen in vijf continenten en bracht ze 2,5 jaar in het buitenland door. Favoriete reisbestemmingen zijn Argentinië, Iran, Australië en de VS.

Yoeri crosst het liefst in een 4×4 over de wereld. Van de jungle in Costa Rica tot de stranden van Australië, er gaat niets boven een offroad avontuur. Daarnaast is hij een groot fan van fietsen, vooral door de veldwegen en bossen van het idyllische Zuid-Limburg, waar hij vandaan komt. Hij werkt freelance als projectmanager voor festival- en filmproducties in Maastricht, Tilburg en Amsterdam. Tijdens zijn laatste avontuur verkende hij 7,5 maand lang Australië om vervolgens vanuit Nepal via Centraal Azië terug naar Nederland te reizen. Favoriete bezigheden onderweg zijn zoveel mogelijk lokaal eten proeven, met handen en voeten communiceren met de locals en 4×4 rijden.

Dasja droomde jaren van backpacken in Nieuw-Zeeland. Toen die droom nog maar net in vervulling was gekomen lag de blauwdruk voor de volgende droomreis alweer klaar. In 2015 vertrok ze met een camper vanuit Nederland. En die reis is nooit echt tot een einde gekomen. Ze reist nog steeds. De drang naar de Nederlandse sleur, met een vaste baan en hypotheek, komt waarschijnlijk nooit meer terug. Dasja wil vrijheid en zelf haar leven inrichten. Met de nieuwe 4x4 camper zal het nog wel even duren voordat ze in rustiger vaarwater komt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij Reizen In


Wij, Lars, Dasja & Ninja, trekken met Brutus (4×4 zelfbouw camper) over de wereld. En dat doen we stiekem al best lang. Dit is ons verhaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Reizen In Shop

boek camper bouwen

In onze shop vind je uiteenlopende producten. Van diverse eBoeken, partners die jou verder helpen bij een reis tot toffe Reizen In kleding!

Neem een kijkje

Zoek de beste deals