Zij Reizen in.. Charlotte & Yoeri

Nog meer vette reisinformatie uit eigen ervaring

Geschreven door: Dasja

Ons doel met Reizen in is om het ideale startpunt te zijn voor jouw reisvoorbereiding. Niet voor niets willen we dat jouw reisvirus hier start! Maar we gaan een stap verder, je reis voorbereiden is namelijk een stuk makkelijker wanneer de persoon die je de informatie geeft er ook zelf is geweest. Het liefste voor een langere periode. Reisinformatie uit eigen ervaring dus. En hoewel wij best lekker onderweg zijn, komt steeds vaker het besef dat we lang niet alle landen zelf uitgebreid kunnen beschrijven. Natuurlijk zou dat wel geniaal zijn, maar voor nu onrealistisch.

Toen we hoorden over de reisplannen van Yoeri & Charlotte wisten we het eigenlijk meteen. Deze reis moet niet alleen voor hun blijven, de kennis die ze op gaan doen moeten we hier op de website zien te krijgen. Want die is zowel voor ons als voor jou interessant. Gelukkig is Charlotte een kei in schrijven en waren ze snel enthousiast! Vanaf vandaag komen er nóg meer eigen ervaringen op Reizenin.net, de reiservaringen van Charlotte & Yoeri.

Waarom Charlotte & Yoeri

Nadat wij uit Nieuw-Zeeland terugkwamen zijn we verder gaan studeren in Tilburg. In die periode hebben, we naast deze website opzetten, heel veel hardop lopen dromen over onze volgende reis vertrekkend uit Nederland. Yoeri heeft dit maanden dan niet jaren moeten aanhoren. Gelukkig leek hij het niet heel erg te vinden, en hij diende dan ook vaak genoeg als klankbord voor onze ideeën.

Toen we een aantal maanden geleden opeens opgebeld werden door Yoeri met vragen over reizen voor een lange periode, specifiek Australië en Nieuw-Zeeland, begon het ook bij ons te kriebelen. Want hoewel we zelf één maand in Australië zijn geweest willen we nog steeds meer zien en doen in dit onwijs uitgestrekte land. Nu kunnen we die voorpret gaan beleven via de artikelen en ervaringen van Charlotte & Yoeri.

Tekst gaat hieronder verder!
  • De ideale manier om het Noordelijke-Territorium te zien
    anemptytextlline
  • Zij Reizen in.. Yoeri & Charlotte
    Yoeri & Charlotte Australië
    anemptytextlline
  • Blue Mountains is een uitzicht paradijs
    anemptytextlline
  • Yoeri
    anemptytextlline
  • Sydney CBD
    anemptytextlline
  • Charlotte
    anemptytextlline
  • Unieke rotsformaties in de Blue Mountains
    anemptytextlline
  • Ozzie hippies
    anemptytextlline
  • Typische kleuren van de outback
    anemptytextlline
  • Zorg dat je niet zonder brandstof komt te zitten
    anemptytextlline
  • Mooie kampvuurplek
    anemptytextlline
  • Australie reisroutes
    Typische campspot nationaal park
    anemptytextlline

Wij Reizen In Australië

Tijdens onze eerste reis trokken we in één maand van Brisbane naar Melbourne. Een mooie bonus naast het doel: Nieuw-Zeeland. Voor Yoeri & Charlotte was het andersom, zij reizen en werken zeven maanden in Australië. Met een te gekke 4x4 auto hebben ze op de mooiste plekjes kamp opgeslagen..

Lars, Dasja & Ninja reizen in Brutus (camper) over de wereld. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De reis van Charlotte & Yoeri

De reis van Charlotte & Yoeri is er één geworden om snoeihard jaloers op te zijn. Bij het horen van hun ervaringen en verhalen zal bij menig avonturier het hart sneller gaan kloppen.
Eerst hebben Charlotte & Yoeri zeven maanden door Australië getrokken, in een dikke 4WD auto met rooftop tent. Tijdens de rondreis hebben ze gewerkt op farms in de outback en in roadhouses. Ideale ervaringsdeskundige dus voor jouw Australië reisvoorbereiding.

Maar de reis stopte niet bij Australië. Waar veel mensen gewoon weer in het vliegtuig terug naar Nederland stappen, zijn Charlotte & Yoeri over land terug naar Nederland gegaan. Via China en Nepal om vervolgens de zijderoute te volgen. We waren al jaloers op de ervaringen in Australië maar de vier maanden lange trip langs de zijderoute liet ons watertanden. En daarom nu hier op Reizen in, de ervaringen en informatie van Charlotte & Yoeri!

Korte introductie

Om ze alvast een klein beetje beter te leren kennen een korte introductie van dit reislustige stel.

Charlotte is ijs- en reisverslaafd en wordt blij van lange treinreizen en eindeloze roadtrips. Het liefst door troosteloze gebieden als Siberië, de Australische outback of Kazachstan, al is ze zeker ook te porren voor witte stranden of drukke steden. In Nederland studeerde ze Spaans en Politicologie, werkte ze freelance voor verschillende start-ups en runde ze een kledingbedrijfje met twee vrienden die ze in Mongolië tegen het lijf liep en waarvoor ze samenwerkte met een familie in Vietnam. Inmiddels staat de teller op bijna zestig landen in vijf continenten en bracht ze 2,5 jaar in het buitenland door. Favoriete reisbestemmingen zijn Argentinië, Iran, Australië en de VS.

Yoeri crosst het liefst in een 4x4 over de wereld. Van de jungle in Costa Rica tot de stranden van Australië, er gaat niets boven een offroad avontuur. Daarnaast is hij een groot fan van fietsen, vooral door de veldwegen en bossen van het idyllische Zuid-Limburg, waar hij vandaan komt. Hij werkt freelance als projectmanager voor festival- en filmproducties in Maastricht, Tilburg en Amsterdam. Tijdens zijn laatste avontuur verkende hij 7,5 maand lang Australië om vervolgens vanuit Nepal via Centraal Azië terug naar Nederland te reizen. Favoriete bezigheden onderweg zijn zoveel mogelijk lokaal eten proeven, met handen en voeten communiceren met de locals en 4x4 rijden.

Geschreven door:
Dasja
droomde jaren van backpacken in Nieuw-Zeeland. Toen die droom nog maar net in vervulling was gekomen lag de blauwdruk voor de volgende droomreis alweer klaar. In 2015 vertrok ze met een camper vanuit Nederland. En die reis is nooit echt tot een einde gekomen. Ze reist nog steeds. De drang naar de Nederlandse sleur, met een vaste baan en hypotheek, komt waarschijnlijk nooit meer terug. Dasja wil vrijheid en zelf haar leven inrichten. Met de nieuwe 4x4 camper zal het nog wel even duren voordat ze in rustiger vaarwater komt.

Toffe accessoires voor je camper? Check onze campershop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wij Reizen In

Wij, Lars, Dasja & Ninja, trekken met Brutus (4×4 zelfbouw camper) over de wereld. En dat doen we stiekem al best lang. Dit is ons verhaal.

Onze eBooks

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Inschrijving verzonden. Check je e-mail om te bevestigen.

Nieuwsbrief ontvangen?

We use Brevo as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use

Advies nodig?

kosten zelf camper bouwen

Wil je zelf ook een (lange) rondreis maken? Ben je bezig met het bouwen van een camper? Sta je op het punt om te starten met vanlife? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Laat een comment achter onder een bericht of stuur ons een persoonlijk bericht!

Reizen In Copyright © 2014-2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram