Zij Reizen in.. Charlotte & Yoeri

Nog meer vette reisinformatie uit eigen ervaring

Geschreven door: Dasja

Ons doel met Reizen in is om het ideale startpunt te zijn voor jouw reisvoorbereiding. Niet voor niets willen we dat jouw reisvirus hier start! Maar we gaan een stap verder, je reis voorbereiden is namelijk een stuk makkelijker wanneer de persoon die je de informatie geeft er ook zelf is geweest. Het liefste voor een langere periode. Reisinformatie uit eigen ervaring dus. En hoewel wij best lekker onderweg zijn, komt steeds vaker het besef dat we lang niet alle landen zelf uitgebreid kunnen beschrijven. Natuurlijk zou dat wel geniaal zijn, maar voor nu onrealistisch.

Toen we hoorden over de reisplannen van Yoeri & Charlotte wisten we het eigenlijk meteen. Deze reis moet niet alleen voor hun blijven, de kennis die ze op gaan doen moeten we hier op de website zien te krijgen. Want die is zowel voor ons als voor jou interessant. Gelukkig is Charlotte een kei in schrijven en waren ze snel enthousiast! Vanaf vandaag komen er nóg meer eigen ervaringen op Reizenin.net, de reiservaringen van Charlotte & Yoeri.

Waarom Charlotte & Yoeri

Nadat wij uit Nieuw-Zeeland terugkwamen zijn we verder gaan studeren in Tilburg. In die periode hebben, we naast deze website opzetten, heel veel hardop lopen dromen over onze volgende reis vertrekkend uit Nederland. Yoeri heeft dit maanden dan niet jaren moeten aanhoren. Gelukkig leek hij het niet heel erg te vinden, en hij diende dan ook vaak genoeg als klankbord voor onze ideeën.

Toen we een aantal maanden geleden opeens opgebeld werden door Yoeri met vragen over reizen voor een lange periode, specifiek Australië en Nieuw-Zeeland, begon het ook bij ons te kriebelen. Want hoewel we zelf één maand in Australië zijn geweest willen we nog steeds meer zien en doen in dit onwijs uitgestrekte land. Nu kunnen we die voorpret gaan beleven via de artikelen en ervaringen van Charlotte & Yoeri.

Tekst gaat hieronder verder!
 • De ideale manier om het Noordelijke-Territorium te zien
  anemptytextlline
 • Zij Reizen in.. Yoeri & Charlotte
  Yoeri & Charlotte Australië
  anemptytextlline
 • Blue Mountains is een uitzicht paradijs
  anemptytextlline
 • Yoeri
  anemptytextlline
 • Sydney CBD
  anemptytextlline
 • Charlotte
  anemptytextlline
 • Unieke rotsformaties in de Blue Mountains
  anemptytextlline
 • Ozzie hippies
  anemptytextlline