Reizenin-Nieuw-Zeeland.nl wordt Reizenin.net

Meer landen, meer informatie

Sinds 11 november is de website Reizenin-Nieuw-Zeeland.nl omgezet naar de nieuwe website Reizenin.net. Reizen in biedt oprechte reisinformatie vanuit eigen ervaring. Alle informatie van Reizenin-Nieuw-Zeeland blijft zoals je deze kent maar valt nu binnen Reizen in. Reizen in wordt continu uitgebreid met informatie over verschillende landen. Zo wordt op dit moment Frankrijk verkent. Neem een kijkje op de website, heb je feedback, vragen of een leuk berichtje, neem vooral contact op!

Weer op (wereld)reis

Na vijf jaar en twee afgeronde studies zijn Lars & Dasja begin oktober vertrokken uit Nederland. Met een camper verkennen zij op dit moment Europa.

De ervaring die zij tijdens de reis opdoen wordt gebundeld binnen de website Reizenin.net. Met als doel jou te voorzien van praktische reisinformatie en van reisinspiratie. De keuze is gemaakt om alle informatie te verzamelen op één website waar de landen pagina’s aanvoelen als een aparte website. Zo wordt je bijvoorbeeld op de Nieuw-Zeeland pagina niet lastig gevallen met de ervaringen uit Europa en vice versa.

Het concept

Het Reizen in concept blijft zoals je die kent. Oprechte reisinformatie over de landen waar Lars & Dasja geweest zijn. Zo vind je per land informatie over de streken, bezienswaardigheden, waar te boeken en tips & tricks. Nieuw voor Europa zijn de stedentrips. De leukste steden worden verzameld zodat jij een goede vergelijking maakt voordat je de stedentrip boekt.
Reizen in wordt langzaam maar continu uitgebreid. Momenteel zitten de twee in Frankrijk waarna Spanje en Portugal aangedaan wordt. Daarna zien ze wel waar de reis hen heen voert. Één ding staat vast, Reizen in wordt land voor land uitgebreid dus houdt de website in de gaten!>

Nieuwsbrief

Handig, de nieuwsbrief houdt je automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Schrijf je in voor de Reizen in Nieuwsbrief aan de rechterkant van de pagina (of op mobiel onderaan). Maandelijks verschijnt er een update in je inbox met daarin de hoogtepunten en ontwikkelingen van de afgelopen maand.


«

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *