Albanië Reisroutes

Drie gevarieerde reisroutes voor jouw vakantie of rondreis in Albanië. Leer het echte Albanië kennen.

Albanië is een klein land, maar er is van alles te beleven. Het land is gezegend met mooie bergen, een prachtige kust, leuke stadjes en een interessante geschiedenis die zichtbaar is in het landschap. Het is moeilijk om te kiezen naar welke regio je op vakantie wilt.. Wij willen je helpen met kiezen en hebben daarom drie verschillende reisroutes voor jou in elkaar gezet. Heb je ruim de tijd voor Albanië? Combineer de reisroutes dan tot één route en haal alles uit je Albanië reis.

mooiste reisroutes door albanie
reisroute door noord albanie
albanie reisroute noord

Noord Albanië 

Duur, anderhalve week.

Ontdek tijdens deze reisroute de twee kanten van Albanië. Begin de vakantie in de levendige hoofdstad Tirana en reis daarna verder richting de stille en ruige Albanese Alpen. Verken deze regio per boot en te voet om zo de wilde en ongerepte natuur echt te ervaren.

Reisroute Noord-Albanië
Albanie reisroute binnenland

Het Albanese binnenland

Duur, twee weken

Deze roadtrip brengt je over de mooiste wegen en langs de leukste stadjes van Albanië. Ontdek de bruisende stad Tirana en trek daarna het binnenland in om de mooiste stadjes te verkennen. Onderweg zie je prachtige natuur om je heen, van adembenemende bergen tot grote meren.

Ontdek het binnenland van Albanië
albanie binnenland route
Riviera van albanie
Reisroute Albanese riviera

De Albanese Riviera 

Duur, minimaal één week

De Albanese kust is echt een aanrader. Met haar witte stranden en heldere water is het aantrekkelijk om de hele vakantieweek op het strand te liggen. Maar er is meer te zien dan alleen de stranden. Er zijn leuke stadjes, mooie natuur, een ruïne en er is zelfs een indrukwekkende natuurlijke waterbron te vinden. Wissel leuke dagtripjes af met luie stranddagen, en jouw vakantie is compleet.

Verken de Albanese Riviera
© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest