Praktische informatie Albanië

Alle informatie om goed voorbereid op weg te gaan naar Albanië.

Alle praktische zaken die je moet weten voordat je naar Albanië vertrekt vind je hier. Van de basis Tips & Tricks tot hoe het is om er met de auto te rijden, maar zeker ook wat de kosten zijn en hoe het OV en nog veel meer werkt.
Tirana en omgeving hoogtepunten
Albanie informatie
tips en tricks albanie

Tips & Tricks voor Albanië

Albanië is in veel opzichten een beetje mysterieus, en net iets anders dan andere landen in de regio. Kom niet voor rare verassingen te staan met een greep uit de handigste tips en tricks voor een reis door Albanië.

Naar onze tips & tricks
Autorijden in Albanie

Autorijden in Albanië

De wegen en chauffeurs van Albanië hebben vaak een slechte reputatie. Maar rijden in Albanië hoeft gelukkig helemaal geen probleem te zijn. Met de juiste verwachtingen en voorbereiding toer jij zonder gevaar door dit prachtige land heen. Check hier de ‘bijsluiter’ voor autorijden op z’n Albanees.

Veilig de weg op in Albanië
autorijden in albanie
Kosten Albanie reis

Kosten Albanië

De kosten van een vakantie in Albanië zullen je verbazen. Dit prachtige land met hoge bergen en een bijna tropische kust is enorm goedkoop. Een dagje vakantie in Albanië voor twee personen kan al vanaf €75,-, inclusief auto, activiteit, diner en hotel. Vind hier alle informatie die je nodig hebt over de kosten van jouw vakantie in Albanië.

Bereken jouw kosten
Wildkamperen Albanie

Wildkamperen in Albanië

Wildkamperen in Albanië is een unieke manier om dit land tot je te nemen. Het mag, het kan en het is adembenemend. Zorg wel dat je weet hoe en waar je veilig jouw tentje op kan zetten. Een korte guide voor een goede voorbereiding op jouw wildkampeer avontuur.

Ga wildkamperen in Albanië
handige Albanie informatie
Praktische albanie info
Openbaar vervoer Albanie

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer van Albanië is net even anders dan wat je van de Nederlandse spoorwegen gewend bent. Met een minibusjes het land door, en de veerboot is in sommige regio’s het enige vervoersmiddel. Maar met genoeg geduld en flexibiliteit kom je ook met het OV op jouw eindbestemming aan, en zal het zelfs een fantastisch avontuur zijn!

Ontdek de mogelijkheden van het OV
camper naar albanie

Met een camper door Albanië

Reizen met een camper is ideaal, maar in Albanië is het helemaal fantastisch. Het land voelt uitgestrekt en soms verlaten, maar de afstanden zijn goed te overzien. Met de camper kan je gaan waar de faciliteiten tekortschieten. En in Albanië zal je daar geregeld mee te maken krijgen.

Waarom de camper ideaal is
camper naar albanie
© 2023 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram