Waarom reizen goed voor onze relatie is

Samen in een camper wonen zonder elkaar de tent uit te vechten

Geschreven door: Dasja

Lars en ik zijn Bonnie & Clyde, Sjonnie & Anita, Yolandi & Ninja, we kunnen niet zonder elkaar. Ons hele leven is op elkaar ingericht en draait om samen reizen. Het heeft ons vier jaar gekost om dit uit te werken, voordat we vertrokken in oktober 2015. Het zaadje dat na Nieuw-Zeeland was gepland, is nu ook echt aan het bloeien. Nu we anderhalf jaar onderweg zijn mogen we stellen dat we onze droom voor een groot deel gerealiseerd hebben. We leven, werken en wonen samen in een camper. Het camper leven en het reizen bevalt ons erg goed en we vinden elkaar nog steeds leuk. En dat is iets waar ik trots op ben!

Terugblik

Supersnelle introductie, ik heb Lars op een festival opgeduikeld en na wat contact via de goede oude MSN Messenger kwam daar een eerste date. Sindsdien is de tijd gevlogen en zijn we (nu ik dit schrijf) bijna negen jaar verder! Onze eerste grote reis hebben we zeven jaar geleden gemaakt. Mijn droom om in Nieuw-Zeeland te backpacken kwam eindelijk uit. En Lars die ging mee. Tijdens die reis is onze relatie naar een next level getild en kwamen we er echt achter hoe leuk we elkaar vinden. Zelfs op de moeilijke momenten en in chagrijnige buien.

Van backpacken naar leven in een camper

Na Nieuw-Zeeland zijn we in Nederland verder gaan studeren. Maar bij ons beide was het reisvirus aangewakkerd. Langzaamaan begon een nieuw idee vorm te krijgen. Hoe kunnen we ons leven zo inrichten dat we non-stop kunnen rondreizen. Het heeft ons vier jaar, en een heleboel geluk, gekost voordat we een goed antwoord op die vraag hadden. Maar toen het antwoord er was hebben we een eigen bedrijf gestart, weer een next level in onze relatie. Mocht de relatie ooit stuk lopen dan moeten we ook op zakelijk gebied heel wat gaan uitvogelen. Maar dat idee is niet lang in mijn hoofd blijven zitten. Nadat ik mijn bachelor in de pocket had kochten we binnen twee maanden een camper en anderhalve maand later lieten we Nederland achter ons.

Tekst gaat hieronder verder!
 • Rondreizen in Lanzarote
  anemptytextlline
 • Werken in de camper
  anemptytextlline
 • wildkamperen in marokko met camper
  Wildkamperen met uitzicht
  anemptytextlline
 • Reizen in beeld Lanzarote
  anemptytextlline
 • Met Brutus op ontdekkingstocht
  anemptytextlline
 • DCIM100GOPROGOPR8996.
  anemptytextlline
 • Dasja en Ninja op strand Algarve
  anemptytextlline
 • Lars & Dasja bij Cascate del Mulino Italië
  anemptytextlline
 • Roadtrip Nieuw-Zeeland
  Koop een camper of auto en ga op avontuur
  anemptytextlline
 • Met de camper in IJsland
  anemptytextlline