Backpacken in Nieuw-Zeeland

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid

Backpacken is een steeds populairdere manier van reizen. Vooral onder jongeren. Backpacken is eigenlijk niet meer dan op reis gaan met een (zo licht mogelijke) rugzak en dan maar zien waar je allemaal langs komt en wat je allemaal gaat doen. Deze vrijheid is dan ook een van de belangrijkste punten waarom mensen besluiten te gaan backpacken. Geen route, dagelijkse planning en zelf bepalen waar je heen gaat, wanneer en met wie. Het is dan ook heel gebruikelijk om enkel een vliegticket naar je bestemming (of bestemmingen) te boeken en zonder concreet plan te kijken waar je uit komt. Onderweg ontmoet je mensen, ga je feesten of relaxen, kom je in contact met locals en ervaar je de cultuur.

Nieuw-Zeeland is een populaire bestemming onder backpackers, mede door het prachtige landschap, gevarieerde natuur, prachtige wildlife en het mooie klimaat. Helemaal top dus dat het gehele land is ingericht voor backpackers. Zo is er een uitstekende informatie voorziening, zijn locals meer dan bereid je te helpen en zijn er door het hele land campings en hostels om goedkoop te overnachten. Maar ook op het gebied van activiteiten zit je goed in Nieuw-Zeeland. Het land is gek op sport en adrenaline, het is dan ook niet voor niets dat het bungeejumpen hier is uitgevonden. Maar ook om te raften, klimmen, surfen of duiken ben je hier aan het goede adres. Nieuw-Zeeland is daarnaast voor veel backpackers ook de plek waar ze werken om vervolgens verder te kunnen reizen. De lonen liggen namelijk vergelijkbaar met die in Nederland en België. Je kan dus prima geld verdienen om vervolgens in Azië of Zuid-Amerika verder te backpacken.

Ideaal voor backpackers

Activity International is ideaal voor backpackers. Geen voor geplande rondreizen maar gewoon het broodnodige. En dat voor scherpen prijzen. Het aanbod is breed, vliegtickets met stopovers in Azië en/of Australië tot het doen van vrijwilligerswerk. Wil je werken tijdens het backpacken, ook hier kan Activity International bij helpen.

backpacken in nieuw-zeeland

Het is niet voor niets dat wij in 2010 onze vliegtickets via Activity International geboekt hebben. Net wat meer services dan puur alleen een vergelijker en de vrijheid om, ins ons geval, twee tussenstops te maken en van verschillende vliegvelden de reis te vervolgen. Een andere datum was ook zo geregeld.

Kijk hoe Activity International jou kan helpen

Reisaanbod van Activity International

Om alvast een idee te geven wat Activity International voor je kan doen hebben we heet meest interessante aanbod op een rijtje gezet. Let op dit is dus nog niet het complete reisaanbod. Bekijk daarvoor de website van Activity International.

Of bekijk alle Nieuw-Zeeland reizen

Backpack voorbereiding Nieuw-Zeeland

Wil je gaan backpacken in Nieuw-Zeeland? Op deze website geven we je graag tips zodat je niets hoeft te missen tijdens jouw Nieuw-Zeeland reis. Leer zo de streken van Nieuw-Zeeland alvast kennen en bekijk welke bezienswaardigheden jij absoluut niet wilt missen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de praktische informatie en de manieren van het backpacken in Nieuw-Zeeland. Hoewel de vrijheid centraal staat bij het backpacken zijn er wel een paar reisaanbieders die je kunnen helpen met jouw reis. Bijvoorbeeld met het regelen van een ideaal vliegticket of de huur van een auto of camper. Hier zullen we een korte introductie geven van enkele reisaanbieders die jou kunnen helpen bij het backpacken door Nieuw-Zeeland!

Andere aanbieders

Riksja Travel

Riksja Travel, ofwel NieuwZeelandOnline, biedt een breed aanbod reizen en losse bouwstenen naar Nieuw-Zeeland. Stop-overs in Hongkong, Singapore en Kuala Lumpur bieden de mogelijkheid om naast Nieuw-Zeeland nog een ander land te leren kennen. Ook voor meer maatwerk kan je bij NieuwZeelandOnline terecht, vlieg bijvoorbeeld via Fiji of Langkawi of zelfs over Amerika. Bezoek de website of lees meer..

Travelworld.nl

Travelworld biedt naast veel leuke camper- en autorondreizen ook enkele scherpe Fly&Drive en startpakket aanbiedingen. Misschien te luxe voor sommige backpackers, maar ideaal als je beperkt wordt door tijd. Het aanbod is namelijk ideaal wanneer je zelf de route wilt bepalen en hier eigenlijk meteen mee wilt beginnen. De eerste overnachting is inbegrepen alsook de huur van een auto of camper. Zo kun je dus eerst even acclimatiseren en de volgende dag direct beginnen aan jouw rondreis. Bezoek de website of lees meer..

WorldWide Campers

WorldWide Campers biedt verschillende type en klasse campers aan, van de grotere verhuurders in Nieuw-Zeeland. Deze worden eenvoudig met elkaar vergeleken in het prijsoverzicht. Of je nu zoekt naar een goedkope oplossing (Jucy of Hippie) of wat meer te besteden hebt en over meer luxe wilt beschikken (Maui of Apollo) WorldWide Campers toont het overzichtelijk. Ideaal als je wilt backpacken en de ultieme vrijheid wilt ervaren door overal te kunnen overnachten waar je maar wilt. Vraag een vrijblijvende offerte aan op de website of lees meer..Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *