Wij Reizen in update: nieuwe site & bus

Ons camper leven 2.0 ;)

Geschreven door: Dasja

Het einde van 2018 komt langzaam maar toch ook heel snel weer inzicht. Waar we vorig jaar in Marokko ons leven aan het overdenken waren, twijfels en gevoelens bespraken en nieuwe doelen en dromen tot leven wekten is er sindsdien veel gebeurd. Al voelt het alsof we hebben stilgestaan, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig is dat niet het geval. Dit is wat wij de afgelopen maanden hebben gedaan en natuurlijk ook nieuwe spannende plannen voor 2019.

De camper geparkeerd

Ja sinds april 2018 werd de camper geparkeerd en wonen we op vierhoog. Het was nodig om even op één plek te zitten en gefocust aan het werk te gaan. Ook was het tijd om bij te komen van afgelopen reizen en indrukken. Waar aan het begin van dit ‘vierhoog’ avontuur het idee was om parttime te gaan reizen, drie maanden in de camper en weer drie maanden in een huis, heeft dit toch plaats gemaakt voor de drang die we even kwijt waren. De wereld ontdekken en vooral de natuur in! Fijn om dit gevoel weer terug te hebben.

Reizenin.net in een nieuw jasje

Deels moesten we ook gewoon knetterhard aan de bak want reizen, werken voor klanten en deze site zo ontwikkelen zoals wij graag willen dat gaat niet helemaal lekker samen. Dus de tijd in een huis was nodig om deze site een complete transformatie te geven. Veeeel meer beeld, nog persoonlijker en hopelijk in de toekomst veel meer handige en leuke info over nieuwe landen. Mocht jij ideeën hebben, info missen of werkt er iets juist niet lekker? Dan mag je dit altijd in een mailtje onze kant op sturen.

Lees hieronder verder!
 • Wildkamperen onder een stuwdam
  anemptytextlline
 • Dasja en Ninja op de painted rocks
  anemptytextlline
 • oost ijsland hoogtepunten
  Dasja kijkt uit over de kustlijn van oost-IJsland
  anemptytextlline
 • Dasja en Ninja in de palmvalei
  anemptytextlline
 • Zelfbouw 4x4 camper
  Marcus Brutus
  anemptytextlline
 • Lars en Ninja in Italië
  anemptytextlline
 • Wildkamperen San Vito Lo Capo
  anemptytextlline
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline
 • wij reizen in lars, dasja ninja
  anemptytextlline
 • Kamperen Canterbury Nieuw-Zeeland
  Kamperen in het binnenland van Canterbury
  anemptytextlline
 • Zonsondergang Praia da Marinha
  Lars de denker
  anemptytextlline
 • Kamperen in Van Valley Marokko
  anemptytextlline

Wij Reizen In

Lars, Dasja & Ninja reizen in Brutus (camper) over de wereld.  Na zes maanden Nieuw-Zeeland in een klein omgebouwd busje wisten we het zeker. Reizen met een camper is voor ons dé manier om de wereld te ontdekken! Terug in Nederland kochten we een camper. Sinds 2015 zijn we op ontdekkingsreis door Europa en Marokko.

We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuw camper leven

#Vanlife on steroids… Haha zonder gekheid, we gaan verhuizen. Niet alleen uit het appartement weer terug de camper in maar ook van de camper naar een nieuw huis op wielen. Ditmaal zes wielen en we gaan offroaden want het is een 4x4 bus! Klein detail, deze waanzinnige brandweerwagen is van binnen helemaal leeg. Aan de klus dus want dit huisje op wielen gaan we zelf bouwen. Spannend en een uitdaging aangezien ons busje in Nieuw-Zeeland niet echt meetelt als camperbouw ervaring.

Marcus Brutus de 4x4 brandweerwagen

We hebben onze nieuwe bus al een naam gegeven, Marcus Brutus. Het is een Mercedes-Benz Vario 814 DA-KA en schijnt onverwoestbaar te zijn. Hij heeft een tijd in de opslag gestaan omdat voor ons de tijd nog niet daar was om aan dit project te starten. Nu is het aftellen begonnen. Eind januari rijden we met de camper naar Nederland en kan dit camperbouw avontuur EINDELIJK beginnen.

Bouwlocatie gezocht!

De tijdsplanning is, weer technisch gezien, misschien niet helemaal ideaal om een camper buiten te bouwen. Daarom zijn we aan het zoeken naar een loods waar we binnen kunnen bouwen. Het liefste in de buurt van Den Bosch. Mocht je toevallig een adresje weten, iemand zijn die graag een loods wilt verhuren of een boer kennen die wel een hoekje kan afstaan? Alle tips zijn meer dan welkom. Het aanbod op Marktplaats is namelijk niet extreem groot.

2 comments on “Wij Reizen in update: nieuwe site & bus”

 1. Hallo!!
  Ik ben met plezier jullie artikelen aan het lezen! Wij zijn op pad met onze 3 kinderen en onze camper. Momenteel in ericeira. Nu hoop ik dat jullie ons van wat tips kunnen voorzien:
  - leuke plek om kerst en oud en nieuw te vieren (in portugal of marokko)
  - marokko tips, kindvriendelijke locaties, surf spots

  Onze vorige camper was n mercedes 508, enorm van genoten! Succes met de verbouwing!

  1. Thanks! Fijn dat je iets aan onze site hebt! Oe hoe zijn de golven daar? Hier in het noorden is het na een paar goeie dagen weer alle kanten op aan het gaan. Moeten weer een week wachten waarschijnlijk op goede golven..

   Als je de tijd hebt, dan is Marokko wel een hele gave ervaring tijdens kerst en oud & nieuw. Vooral omdat de afwezigheid van alle festiviteiten een heel ander gevoel geeft. Voor de goede surfspots moet je echter wel afzakken tot Essaouira, hoewel dat met 2-3 dagen te doen is, is het wel een redelijke rit. Maar dan heb je vervolgens wel heel veel vette surfspots. Een overzicht vind je hier. Marokko is verder heel kind vriendelijk, er reizen ook veel Duitsers met jonge kinderen en hangt onder camperaars een mooie sfeer! En er is zo veel te zien.. Enkel het Rif kan soms wat apart zijn, maar daar kan je toch niet surfen ;).

   Afhankelijk van de leeftijd van de kids kan Lissabon met oud & nieuw heel vet zijn. Zo een vuurwerkshow hebben we niet eerder gezien. Het bleef maar gaan. En de sfeer was ongekend. Met kerst zijn de Portugezen redelijk op zichzelf, dus dan is een lekker afgelegen strand misschien het leukste 😉 In de Algarve of Alentejo vind je die genoeg. Een paar toffe surfspots worden hier besproken.

   Goeie reis en alvast fijne feestdagen, maar dat zal wel goed komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wij Reizen In

Wij, Lars, Dasja & Ninja, trekken met Brutus (4×4 zelfbouw camper) over de wereld. En dat doen we stiekem al best lang. Dit is ons verhaal.

Onze eBooks

Advies nodig?

kosten zelf camper bouwen

Wil je zelf ook een (lange) rondreis maken? Ben je bezig met het bouwen van een camper? Sta je op het punt om te starten met vanlife? We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Laat een comment achter onder een bericht of stuur ons een persoonlijk bericht!

Reizen In Kleding

Reizen in Kleding

Waarom niet? Rondreizen in kleding met toffe designs geïnspireerd op avontuur. Dat is het uitgangspunt van onze Reizen In producten. En dan ook nog zo verantwoord mogelijk. Daarom kiezen wij uitsluitend voor Bio-Katoen. Bekijk alle designs!

© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram