Wij Reizen in update: nieuwe site & bus

Ons camper leven 2.0 ;)

Geschreven door: Dasja

Het einde van 2018 komt langzaam maar toch ook heel snel weer inzicht. Waar we vorig jaar in Marokko ons leven aan het overdenken waren, twijfels en gevoelens bespraken en nieuwe doelen en dromen tot leven wekten is er sindsdien veel gebeurd. Al voelt het alsof we hebben stilgestaan, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig is dat niet het geval. Dit is wat wij de afgelopen maanden hebben gedaan en natuurlijk ook nieuwe spannende plannen voor 2019.

De camper geparkeerd

Ja sinds april 2018 werd de camper geparkeerd en wonen we op vierhoog. Het was nodig om even op één plek te zitten en gefocust aan het werk te gaan. Ook was het tijd om bij te komen van afgelopen reizen en indrukken. Waar aan het begin van dit ‘vierhoog’ avontuur het idee was om parttime te gaan reizen, drie maanden in de camper en weer drie maanden in een huis, heeft dit toch plaats gemaakt voor de drang die we even kwijt waren. De wereld ontdekken en vooral de natuur in! Fijn om dit gevoel weer terug te hebben.

Reizenin.net in een nieuw jasje

Deels moesten we ook gewoon knetterhard aan de bak want reizen, werken voor klanten en deze site zo ontwikkelen zoals wij graag willen dat gaat niet helemaal lekker samen. Dus de tijd in een huis was nodig om deze site een complete transformatie te geven. Veeeel meer beeld, nog persoonlijker en hopelijk in de toekomst veel meer handige en leuke info over nieuwe landen. Mocht jij ideeën hebben, info missen of werkt er iets juist niet lekker? Dan mag je dit altijd in een mailtje onze kant op sturen.

Tekst gaat hieronder verder!
 • Bus omgebouwd en klaar om te reizen
  anemptytextlline
 • oost ijsland hoogtepunten
  Dasja kijkt uit over de kustlijn van oost-IJsland
  anemptytextlline
 • Wildkamperen San Vito Lo Capo
  anemptytextlline
 • handleiding camper bouwen
  anemptytextlline
 • wij reizen in lars, dasja ninja
  anemptytextlline
 • DCIM102MEDIADJI_0023.JPG
  anemptytextlline
 • Dasja en Ninja op de painted rocks
  anemptytextlline