Australië bezienswaardigheden

Wat wil jij gaan zien in Australië?

Is het zo ver, ga je eindelijk Down Under? Dan wil je natuurlijk weten welke bezienswaardigheden je allemaal kunt verwachten. En misschien nog belangrijker, welke jij absoluut niet wilt missen. Australië is een megagroot land, of eigenlijk continent, met een ongekende diversiteit aan hoogtepunten. Van unieke spots om wildlife te spotten tot natuurlijk schoon waar je geen genoeg van krijgt. Tel daar de outback, heerlijke (surf)stranden en ontspannen steden bij op en je trekt snel de conclusie dat Australië een overkill aan bezienswaardigheden heeft. Genoeg te zien en doen dus, maar maak de juiste afweging. Want alles zien, daar heb je jaren voor nodig.

Om je een indruk te geven van onze mooiste bezienswaardigheden in Australië hebben we ze voor je op een kaart gezet. Zo kun je eenvoudig zien welke hoogtepunten bij jou in de buurt zitten, of welke langs de geplande route liggen. Je kunt natuurlijk de bezienswaardigheden ook gebruiken om juist een reisroute op te stellen. Bepaal wat je echt wilt zien en stem je rondreis daar op af. Let wel, dit zijn lang niet alle hoogtepunten van Australië. Er is nog veel meer te zien en te ontdekken, maar het geeft je een goede aanwijzing van wat je te wachten staat.

Bekijk hieronder al onze bezienswaardigheden in Australië. Zelf een toevoeging? Laat ze achter in de reacties!

Lees hieronder verder!
 • Zo kun je dagen lang rondrijden in Australië
  anemptytextlline
 • Oud huisje in verlaten dorp
  anemptytextlline
 • zonder koelkast reizen
  Geen grappen in de outback tijdens zomer
  anemptytextlline
 • Bars in Perth
  anemptytextlline
 • australie klimaat en beste reis tijd
  Droogte in de Australische outback
  anemptytextlline
 • Kamperen bij een meertje
  anemptytextlline
 • Road trains in Australië
  anemptytextlline
 • Aussies in het weekend
  anemptytextlline
 • Aboriginal art
  anemptytextlline
 • Het boerenleven in Australië
  anemptytextlline
 • Mooie kampvuurplek
  anemptytextlline
 • Voordelen rooftoptent sterrenhemel
  anemptytextlline
 • Ozzie hippies
  anemptytextlline
 • Een 4WD is soms geen overbodige luxe
  anemptytextlline
 • Sommige kampeerplekken hebben douches
  anemptytextlline

Wij Reizen In Australië

Tijdens onze eerste reis trokken we in één maand van Brisbane naar Melbourne. Een mooie bonus naast het doel: Nieuw-Zeeland. Voor Yoeri & Charlotte was het andersom, zij reizen en werken zeven maanden in Australië. Met een te gekke 4x4 auto hebben ze op de mooiste plekjes kamp opgeslagen..

Lars, Dasja & Ninja reizen in Brutus (camper) over de wereld. We laten je graag meegenieten maar helpen je nog liever verder met jouw reisvoorbereiding. Volg onze sociale kanalen, het blog of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De mooiste bezienswaardigheden in Australië

Net als het land, zijn ook de bezienswaardigheden in Australië uiteenlopend. Dankzij de verschillende klimaatzones in Australië kan je zelf kiezen welke insteek jou rondreis krijgt. Ga je voor het tropische noorden of juist voor de droge woestijn. Maar er is meer dan enkel natuur. Zo is er genoeg cultuur te snuiven, maar kan je ook voor het lekkere eten en drinken naar Australië reizen. De wijnregio’s behoren tot de beste van de wereld en de combinatie met de heerlijke Aussie way of life is simpelweg genieten. En hoewel Australië enorm populair is, hoef je je hier niet door te laten afschrikken. Er zijn nog genoeg verlaten spots te vinden waar je het gevoel krijgt alleen op de wereld te zijn. Kortom, Australië heeft bezienswaardigheden voor iedereen. Of je nu drukte zoekt, of juist rust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zelf reizen in Australië?

Enthousiast over Australië en al gestart met het inpakken van je backpack of koffer? Kijk dan ook deze pagina's nog even door. Want we hebben nog veel meer handige informatie en reisorganisaties voor je verzameld. Zo helpen we jouw Australië reis op weg. Start jouw rondreis!

Alles over Australië
© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram