Over Australië

Australië is reusachtig. Van het tropische noorden tot de droge woestijn. Alles over dit waanzinnige land.

Of je nu komt voor de natuur, wildlife of de combinatie van werken en reizen. Australië is ongekend en rondreis bestemming nummer één. Hier vind je informatie die je nodig hebt om jouw rondreis door Australië tot een succes te maken.

Australië reisbestemming
Klimaat Australië

Klimaat

Australië is reusachtig en kent daarom meerdere klimaatzones. Van het tropische noorden tot de droge woestijn, in Australië bestaat het allemaal naast elkaar. Wij zetten de verschillende klimaatzones op een rijtje, vertellen je wat over de extreme weersomstandigheden en geven je inzicht in de beste en slechtste periodes om bepaalde gebieden te verkennen.

In welk seizoen ga jij naar Australië?
Bezienswaardigheden Australië

Bezienswaardigheden

Is het zo ver, ga je eindelijk Down Under? Dan wil je natuurlijk weten welke bezienswaardigheden je allemaal kunt verwachten. En misschien nog belangrijker, welke jij absoluut niet wilt missen. Van unieke spots om wildlife te spotten tot natuurlijk schoon waar je geen genoeg van krijgt. Tel daar de outback, heerlijke (surf)stranden en ontspannen steden bij op en je trekt de conclusie dat Australië een overkill aan bezienswaardigheden aanbiedt.

Ontdek de bezienswaardigheden
Australië hoogtepunten
Staten Australië

Staten

De staten van Australië zijn groter dan menig Europees land. Welke staat spreekt jou het meeste aan? We geven je een overzicht met daarbij natuurlijk de hoogtepunten per staat. Leer de staten kennen en ontdek welke jij wilt bezoeken tijdens jouw Australië reis.

De staten van Australië
Cultuur Australië

Cultuur

Australië bezoek je niet alleen voor de prachtige natuur, maar ook voor haar vriendelijke bewoners en relaxte cultuur. Het is niet voor niets dat veel reizigers in Australië blijven hangen: het leven is er goed en de Aussies weten hoe je moet genieten. Wij vertellen je meer over hun lifestyle en gebruiken, maar ook over hun religies en oorspronkelijke bewoners.

Ontdek de cultuur
Australië cultuur
© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram