Reisroutes Portugal

Wat wil jij ontdekken tijdens jouw Portugal vakantie of rondreis?

Met deze vooropgestelde reisroutes door Portugal geven we een inkijkje in wat je kunt zien en doen. Voorpret op jouw Portugal vakantie is altijd goed! Natuurlijk kun je je eigen route helemaal gaan samenstellen, maar met onze ervaring en kennis willen we je een beetje op weg helpen. Zo combineer je gelijk twee werelden, je ziet wat voor een leuke plekken er te ontdekken zijn en welke route de tofste roadtrips opleveren om op die spots te komen.

kosten zelf camper bouwen
Cabo da Roca Portugal
Reisroute Zuid-Portugal

Reisroute: Zuid-Portugal

Duur, deze route is ingestoken op twee weken of langer.

De start van deze reisroute begint gelijk goed, city trippen in Lissabon. En klik die autogordels maar vast want in een sneltreinvaart ontdek je in een paar dagen hele gave dingen zoals het gebied rondom Sintra. De kust wordt vervolgens afgezakt naar het zuiden om de Algarve te bereiken en heerlijk te chillen.

Op ontdekkingstocht in Zuid-Portugal
Reisroute Algarve Portugal

Reisroute: Door de Algarve

Duur, trek voor deze reisroute minimaal een week uit.

Ga je vakantie vieren in de Algarve? Dat gaat niet tegenvallen dat weten we zeker. Maar pin je niet vast op de kust want de Algarve heeft veel meer te bieden. Deze reisroute voert je uiteraard langs de mooiste stranden, maar neemt je ook mee naar de glooiende groene heuvels van het binnenland.

Trek door de Algarve
Reizen door Algarve
Porto stedentrip
Reisroute Porto Lissabon

Reisroute: Porto naar Lissabon

Duur, een week.

Porto en Lissabon, twee van Portugals bekendste steden en dat is niet voor niets. Beide steden kennen een eigen charme dat je weet te betoveren. Goede stedentrips gegarandeerd. Wil je deze twee steden combineren? Goed plan! We geven je met deze reisroute een idee van wat je mag verwachten en kan gaan doen tussen Porto en Lissabon.

 

De 300 km tussen Porto & Lissabon
Reisroute noord-Portugal

Reisroute: Noord-Portugal

Duur, de route is goed af te leggen in twee weken.

Noord-Portugal kent onwijs mooie natuur. Deze route neemt je mee naar het binnenland waar je naast de fantastische Donau vallei en porthuizen ook een bezoekje brengt aan de hoogste berg van Portugal. Onderweg worden verschillende interessante steden aangedaan en uiteraard wordt het strand opgezocht. Ontdek Noord-Portugal het is zeer de moeite waard!

Op avontuur in Noord-Portugal
Stranden noord-Portugal
© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest