Camper of auto huren in Portugal

Met een huurauto of een huurcamper Portugal ontdekken?

Als je beperkt bent in tijd dan is het in de meeste gevallen slimmer om een camper of auto te huren in Portugal dan er helemaal naar toe te rijden. Gelukkig is het aanbod huurcampers breed en het aanbod huurauto’s nog breder. De meeste multinationals hebben ook in Portugal vestigingen (vaak met opties om de auto of camper op te halen / af te geven in Faro, Lissabon of Porto). Voldoende opties dus om jouw ideale reisroute door Portugal te maken. Maar waar kies je nu voor? Een auto huren of toch juist met een gehuurde camper op pad? We gaan in op de verschillen, geven je tips om zo voordelig mogelijk te huren en om het je nog makkelijker te maken stellen we direct enkele tussenpersonen aan je voor die je kunnen helpen bij het vinden van een ideale huurcamper of -auto. Direct naar de tips voor het huren van een auto of camper? Scrol naar beneden of klik hier.

Belangrijk: Om een auto of camper te kunnen huren in Portugal moet je minimaal 23 jaar oud zijn én langer dan een jaar in het bezit zijn van je rijbewijs.

Wat ga jij huren in Portugal?

Het verschil tussen reizen met een huurauto of -camper is als dag en nacht. Met een auto rij je veel makkelijker en sneller. Logisch, want je neemt je hotelkamer niet overal mee naar toe. En juist dat is het voordeel van een camper, altijd je keuken en bed mee hebben. Zo lunch je uitgebreid op de mooiste plekken, en blijf je als het mag nog slapen ook. Als je met een huurauto reist, dan mag je niet wildkamperen en ben je aangewezen op campings of hostels, B&B’s of hotels.

Auto huren in Portugal

Het grote voordeel van een auto huren in Portugal is dat huurauto’s vrij goedkoop zijn. Als je ook nog eens een goedkope vlucht weet te vinden, is Portugal dus een relatief voordelige vakantiebestemming. Hoe je precies de beste deal vindt voor een huurauto leggen we op deze pagina uit. Voor nu alvast een organisatie waarbij je zorgeloos een auto huurt.

Sunny Cars

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Sunny Cars vergelijkt niet, maar heeft afspraken gemaakt met meerdere lokale en internationale verhuurders. Het grote voordeel van Sunny Cars is dat al deze verhuurders werken volgens de huurvoorwaarden van Sunny Cars. Gunstig voor jou! Welke auto je ook kiest, je krijgt dezelfde voorwaarden, 24/7 een Nederlandse supportafdeling ter beschikking en altijd all-inclusive prijzen.

Camperreis door Portugal

Slapen op de mooiste plekjes is het makkelijkste in een camper. Parkeren op mooie campings of camperplaatsen met een uitzicht over de zee. Dit is over het algemeen goedkoper dan bijvoorbeeld elke nacht doorbrengen in een hotel, hostel of B&B. Portugal is een ideaal camperland met goede voorzieningen. Van mooie (gratis)camperplaatsen tot heerlijk gelegen campings. Je hoeft nu dus alleen nog een geschikte huurcamper te vinden.

Via Goboony huur je een (zelfbouw of fabrieks-) camper van een particulier. Dit maakt het aanbod erg gevarieerd, grote kans dat je hier een toffe camper vindt voor jouw rondreis.

Vakantie incl. huurauto

Alles in één keer regelen is toch ook wel heel makkelijk, je vlucht, accommodatie en een huurauto. Voor één prijs zonder verrassingen. In Portugal is dit een veel voorkomende combo en ver hoef je niet te zoeken naar deze pakketten. Of je nu het liefste vanuit een hotel Portugal verkent of een heel appartement tot je beschikking hebt, het aanbod is divers, het hele jaar door. Dus ook ideaal om de Nederlandse winter even achter je te laten en te genieten in de Portugese zon!

Sunweb

Sunweb heeft een gevarieerd aanbod vakanties inclusief huurauto. Maar biedt ook mooie Fly & Drive opties aan. Rondom Lissabon of voor het hele land. Zo maak je nog makkelijker een complete rondreis door Portugal. Met geregeld een aanbieding kan dit een goedkoop alternatief zijn in plaats van zelf alles te regelen.

Eliza was Here

468x60 - Verleng Think

Eliza was Here heeft een uniek aanbod vakanties in Portugal, vaak met huurauto inbegrepen. Hier moet je zijn als je lekker afgelegen wilt zitten, unieke appartementen, hotels of een in een villa, weg van het massatoerisme. Ideaal dus om alles in één keer te regelen.

Tekst gaat hieronder verder!
  • Cabedolo in de achtergrond <3
    anemptytextlline
  • De aftakeling is begonnen maar de mok hangt er nog
    anemptytextlline
  • Surfen viana do castelo
    anemptytextlline