IJsland reizen

Een overzicht van de mooiste reizen naar IJsland

Aangezien IJsland zo een divers land is, is het reisaanbod dat ook. Er is van alles mogelijk, alleen of per groep. Van actieve rondreizen waarin wandelen, of zeg maar hiken, centraal staat tot de minder actieve reizen waarin je lekker per huurauto over het eiland gaat. Om een beter beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is hebben wij hoogstpersoonlijk alle IJsland reizen doorgespit en de leukste, meest unieke en goedkoopste reizen op een rijtje gezet. Deze IJsland reizen worden niet door ons aangeboden maar door organisaties die al jaren lang reizen naar IJsland aanbieden. Echte specialisten dus. Naast dat jij direct het beste overzicht hebt kan je door via dit overzicht een reis te boeken (of zelfs al met het aanvragen van een vrijblijvende offerte), ons helpen langer te blijven rondreizen. Wij ontvangen namelijk een commissie van deze organisaties, terwijl het jou niets extra’s kost. Dus jij gaat naar IJsland terwijl wij je volgende bestemming alvast uitproberen 😉

ringroad autorondreis ijsland

Autoreis Rondom IJsland

10-daagse autorondreis / prijs vanaf €1.945,- p.p.
Verken alle hoogtepunten langs de Ringroad met deze 10-daagse rondreis. Incl. retourvlucht, huurauto en overnachtingen met ontbijt. Ga IJsland verkennen!


Aangeboden door: Travelworld

De hoogtepunten van IJsland

7-daagse autorondreis / prijs vanaf €1.425,- p.p.
Verken in eigen tempo, maar met een vaste route langs hotels, de wonderen van IJsland. Prijs is incl. vlucht, huurauto, overnachtingen en enkele leuke excursies.


Aangeboden door: Travelworld

citytrip reykjavik

Citytrip Reykjavik (incl. Goldencircle)

4-daagse citytrip / prijs vanaf €1.045,- p.p.
Verken (met gids) Reykjavik en de Golden Circle, dit kan niet anders dan een heerlijke eerste kennismaking zijn. Incl. retour vlucht, transfers, dagexcursies en entree voor de Blue Lagoon.


Aangeboden door: Travelworld

Land van ijs en vuur, rondreis IJsland incl. retourvlucht & huurauto

15-daagse rondreis / prijs vanaf €2.599,- p.p.
Een bijzondere rondreis langs de mooiste plekken van IJsland! Inclusief vlucht, huurauto en overnachtingen. De perfecte ingrediënten om IJsland te ontdekken. Bekijk alvast IJsland’s bezienswaardigheden!

Aangeboden door: Pharos Reizen

fotoreis ijsland

Fotoreis IJsland

8-daagse fotoreis / prijs vanaf €1.625,- p.p.
Met deze groepsreis ga je o.l.v. een deskundige fotograaf langs de mooiste plekjes van IJsland. Zo leer je deze plekken gelijk op de mooiste manier vast te leggen. Verblijf o.b.v. volpension, excl. heen- terug vlucht.


Aangeboden door: SNP Natuurreizen

Wintervuur en Poollicht, winterarrangement IJsland

4-daags winterarrangement / prijs vanaf €735,- p.p.
Ontdek de Golden Circle en ga op zoek naar het magische Noorderlicht. Neem je een goede camera mee? In de winter is IJsland nog rustiger en mooier. Ga op een winters avontuur.

Aangeboden door: Pharos Reizen

groepsreis winter ijsland

Winter groepsreis IJsland

14-daagse groepsreis / prijs vanaf €1.598,- p.p.
Verken Zuid-IJsland in de winter. Ga langs de mooiste watervallen en spot het noorderlicht ver van de bewoonde wereld. Sawadee staat bekend om zijn kleine groepen en actieve reisprogramma, ook in IJsland. Prijs is incl. retour vlucht.


Aangeboden door: Sawadee

Geisers, gletsjers & vulkanen rondreis Faeröer eilanden & IJsland

22-daagse autorondreis / prijs vanaf €3.979,- p.p.
Een schitterende ontdekkingsreis met je eigen auto! Je reist via de ruige kliffen en fjorden van de Faeröer eilanden naar het magnifieke IJsland. Accomodaties en alle ferry overtochten inbegrepen.

Aangeboden door: Pharos Reizen

ijsland wandelreis

Wandelreis Laugavegur

9-daagse wandelreis / prijs vanaf €1.035,- p.p.
Met deze individuelereis loop je één van de mooiste wandelroutes ter wereld, de Laugavegur trail. Alle kosten voor deze huttentocht zijn inbegrepen alsook voedselpakket en optioneel is Bagagevervoer tijdens trekking. Excl. heen- terug vlucht.


Aangeboden door: SNP Natuurreizen

Jongeren rondreis IJsland

19-daagse jongeren groepsreis / prijs vanaf €2.579,- p.p.
Ga met leeftijdsgenoten (18-26) op rondreis door IJsland. Je bezoekt de mooiste (afgelegen) gebieden terwijl je zelf invloed hebt op de route en activiteiten. Prijs is incl. retour vlucht.


Aangeboden door: Sawadee

ijsland jongeren groepsreis
ijsland familie groepsreis

Familie groepsreis IJsland

14-daagse familie groepsreis / prijs vanaf €2.398,- p.p.
Met deze groepsreis voor jong en oud ga je over het hele eiland en zie je de belangrijkste hoogtepunten. Groepen zijn niet groter dan 18 personen en deze rondreis is ideaal voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar. Prijs is incl. retour vlucht.


Aangeboden door: Sawadee

Groepsreis wandelvakantie IJsland

12-daagse wandel groepsreis / prijs vanaf €2.295,- p.p.
Verken één van de mooiste delen van IJsland te voet tijdens deze actieve groepsreis door IJsland. Inclusief vlucht, excursies en overnachtingen.


Aangeboden door: Djoser

ijsland wandel groepsreis

Winterarrangement IJsland, ijskoud de beste!

8-daags winterarrangement / prijs vanaf €1.099,- p.p.
Ga op zoek naar het Noorderlicht, ontdek de gletsjers en de Golden Circle. Neem zeker een goede camera mee, want weinig plekken in Europa zijn zo fotogeniek als IJsland.

Aangeboden door: Pharos Reizen

Winterarrangement IJsland, de winterse magie van IJsland

7-daags winterarrangement / prijs vanaf €945,- p.p.
Ervaar de winterse magie van IJsland! Wie weet spot je ook het noorderlicht. Dit winterarrangement is inclusief retourvlucht, huurauto en overnachtingen

Aangeboden door: Pharos Reizen

Rondreis Noorwegen, Denemarken, Faröer eilanden en IJsland

25-daagse autorondreis / prijs vanaf €3.439,- p.p.
Met deze te gekke autorondreis ontdek je de parels van het Hoge Noorden. Ga op avontuur in Denemarken, Noorwegen, Faeröer Eilanden en IJsland. Accomodaties en alle ferry overtochten inbegrepen.

Aangeboden door: Pharos Reizen

Nederlandse Familie Groepsreis IJsland

14-daagse familie groepsreis / prijs vanaf €2.695,- p.p.
Een unieke groepsreis voor het hele gezin. Kampeer 14 dagen in de schitterende natuur met leeftijdsgenoten van de kinderen. Inclusief vlucht, excursies en overnachtingen.


Aangeboden door: Djoser

ijsland familie groepsreis

Autorondreis Grand Tour IJsland

18-daagse autorondreis / prijs vanaf €1.871,- p.p.
Het meest complete IJslandprogramma samengebracht in 18 dagen. Ontdek de schoonheid van IJsland op een rustig tempo. Inclusief excursies, ferry overtocht Breidarfjördur op dag 15 en overnachtingen, exclusief huurauto en vlucht

Aangeboden door: de Jong Intra

Autorondreis, land van Vuur & IJs

14-daagse autorondreis / prijs vanaf €1.148,- p.p.
Ideale rondreis voor de reiziger die op zijn gemak alle facetten van IJsland wil ontdekken. Indrukwekkend en compleet! Inclusief excursies en overnachtingen, exclusief huurauto en vlucht

Aangeboden door: de Jong Intra

Nederlandse groepsreis ijsland

Nederlandse IJsland groepsreis

14-daagse groepsreis / prijs vanaf €2.745,- p.p.
Een complete 14-daagse groepsreis langs IJslands hoogtepunten met Nederlandse reisbegeleiding. Inclusief vlucht, excursies en overnachtingen.


Aangeboden door: Djoser

Internationale noorderlicht groepsreis

5-daagse groepsreis / prijs vanaf €1.905,- p.p.
Ga opzoek naar het waanzinnige noorderlicht tijdens deze internationale groepsreis. Sawadee staat bekend om zijn kleine groepen en actieve reisprogramma, ook in IJsland. Prijs is incl. retour vlucht.


Aangeboden door: Sawadee

noorderlicht rondreis ijsland
ijsland groepsreis

Groepsreis over IJsland

14-daagse groepsreis / prijs vanaf €2.448,- p.p.
Met deze avontuurlijke groepsreis ga je over het hele eiland en zie je de belangrijkste hoogtepunten. Sawadee staat bekend om zijn kleine groepen en actieve reisprogramma, ook in IJsland. Prijs is incl. retour vlucht.


Aangeboden door: Sawadee

Wandelreis Landmannalaugar, Thorsmörk & Myvatn

14-daagse wandel- en rondreis / prijs vanaf €2.410,- p.p.
Met deze rondreis loop je door de mooiste gebieden van IJsland, maar heb je tevens de mogelijkheid om meer van het eiland te zien als je met je eigen huurauto (inbegrepen) naar Noord-IJsland trekt. Excl. heen- terug vlucht.


Aangeboden door: SNP Natuurreizen

ijsland wandelreis 14 dagen
ijsland vogelreis

Vogelreis IJsland

8-daagse vogelreis / prijs vanaf €2.025,- p.p.
Met deze groepsreis ga je op zoek naar de meest unieke vogels van IJsland. Dit alles o.l.v. een SNP vogelaar/reisleider zodat je de kans op succes vergroot. Verblijf o.b.v. volpension, excl. heen- terug vlucht maar incl binnenlandse vlucht en boottocht.


Aangeboden door: SNP Natuurreizen

15-daagse IJsland cruise vanaf Rotterdam

15-daagse cruise / prijs vanaf €2.291,- p.p.
Ga met deze 15-daagse cruise op ontdekkingstocht langs Schotland, IJsland en Noorwegen. Vertrek vanuit Rotterdam. Cruise op basis van volpension.


Aangeboden door: TUI

11-daagse groepsrondreis IJsland

11-daagse groepsrondreis / prijs vanaf €2.859,- p.p.
Ga met deze 11-daagse (Nederlandstalige) groepsrondreis langs de hoogtepunten van IJsland. Prijs is incl. vlucht, overnachtingen in middenklasse hotels en 10x ontbijt en 8x diner.


Aangeboden door: TUI

Reizen naar IJsland
De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, let goed op wanneer je naar IJsland gaat reizen. De meeste reizen vinden in het hoogseizoen plaats, van mei tot en met september tenzij specifiek vermeld staat dat het een winterreis is. Let vooral op bij groepsreizen, deze hebben vaste vertrek data. En door de korte periode gaan er soms maar een paar per jaar. Een deel van het aanbod is exclusief vluchten (van en naar IJsland). Maar zoals je op de kosten pagina kunt lezen is dit niet (meer) het duurste van je IJsland reis.