IJsland reisroutes

De leukste IJsland reisroutes voor jouw rondreis of vakantie

Krijg zin in IJsland met deze vooropgestelde reisroutes voor het Land van Vuur en IJs. We geven je alvast een inkijkje in de mogelijkheden die jij hebt. Want het is wel zo handig om vooraf te bedenken wat je wilt gaan zien en doen. Heb je een weekje of misschien wel vier weken de tijd? Dat maakt nogal een verschil met welke route je kan maken. Het is goed om te weten dat de tijd die je moet rekenen om van A naar B te komen in IJsland een stuk langer is dan dat we in Nederland gewend zijn. Alvast meer informatie en tips en tricks over auto rijden? Dat kan!

Reisroutes voor IJsland
Reisroutes voor IJsland
Golden Circle reisroute IJsland

Reisroute: Golden Circle

Duur, één dag tot een paar dagen.

Voor een kort bezoek aan IJsland is de Golden Circle perfect om de gevarieerdheid van het land te ontdekken en enkele van IJslands bijzondere natuurspektakels. Naast de drie hoogtepunten die de gouden driehoek vormen is er onderweg nog veel meer te ontdekken!

Bekijk de Golden Circle reisroute
Reisroute IJsland ringroad

Reisroute: de Ring Road van IJsland

Duur, minimaal twee weken.

Gedurende onze rondreis hebben we het veel gezien, mensen die de hele ring road in een week willen afleggen. Doodzonde, want je hebt dan geen tijd om al het moois onderweg te aanschouwen. Wij adviseren om voor deze route minimaal twee weken uit te trekken.

Ontdek de Ring Road reisroute
Mooie IJsland reisroutes
Uitgebreide IJsland ringroad route

Reisroute: Ring Road uitgebreid

Duur, drie plus weken.

Aan, en in de buurt van de, ring road zijn spectaculaire natuurfenomenen te ontdekken. Maar heb je zin om IJsland nog grondiger onder de loep te nemen? Met deze reisroute ontdek je de rauwe West-Fjorden en het rustigere noorden en oosten van IJsland. We geven je meerdere opties om jouw IJsland rondreis uit te breiden.

Bekijk de reisroute
Reisroute paar dagen IJsland

Reisroute: Kort bezoek IJsland

Duur, een paar dagen.

Breng je een bliksembezoek aan IJsland? Bekijk met deze route eens wat voor een stukken van IJsland je in een paar dagen kan zien. Misschien kun je een aantal dingen zelfs combineren. Maar hou vooral in je achterhoofd dat het zonde is om, in de paar dagen dat je op IJsland bent, alleen maar in de auto door te brengen.

Bliksembezoek reisroutes
IJsland reisroutes
© 2022 Reizen in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter