IJsland Reisroutes

De leukste IJsland reisroutes voor jouw rondreis of vakantie

Wakker je reisvirus aan met deze vooropgestelde reisroutes voor IJsland. We geven je alvast een inkijkje in de mogelijkheden die jij hebt. Want het is wel zo handig om van tevoren te bedenken wat jij wilt gaan zien en doen. Heb je een weekje of misschien wel vier weken de tijd? Dat maakt nogal een verschil met wat welke route je kan maken. Het is goed om te weten dat de tijd die je moet rekenen om van A naar B te komen in IJsland een stuk langer is dan dat wij in Nederland gewend zijn. Alvast meer informatie en tips en tricks over auto rijden? Dat kan!

Reisroute: Golden Circle

Duur, één dag tot een paar dagen.

Voor een kort bezoek aan IJsland is de Golden Circle perfect om de gevarieerdheid van het land te ontdekken en een aantal van IJslands bijzondere natuurspektakels. Naast de drie hoogtepunten die de gouden driehoek vormen is er onderweg nog veel meer te ontdekken!

Bekijk de Route

Reisroute: de Ringroad van IJsland

Duur, minimaal twee weken.

Gedurende onze rondreis hebben we het veel gezien, mensen die de hele ringroad in een week willen afleggen. Doodzonde, want je hebt dan geen tijd om al het moois onderweg te aanschouwen. Wij adviseren om voor deze route minimaal twee weken uit te trekken.

Bekijk de Route


Reisroute: Ringroad uitgebreid

Duur, drie plus weken.

Aan, en in de buurt van de, ringroad zijn spectaculaire natuurfenomenen te ontdekken. Maar heb je zin om IJsland nog grondiger onder de loep te nemen? Met deze reisroute ontdek je de rauwe West-Fjorden en het rustigere noorden en oosten van IJsland. We geven je meerdere opties om jouw IJsland rondreis uit te breiden.

Bekijk de Route

Reisroute: Kort bezoek IJsland

Duur, een paar dagen.

Breng je een bliksembezoek aan IJsland? Bekijk met deze route eens wat voor een stukken van IJsland je in een paar dagen kan zien. Misschien kan je een aantal dingen zelfs combineren. Maar hou vooral in je achterhoofd dat het zonde is om, in de paar dagen dat je op IJsland bent, alleen maar in de auto door te brengen.

Bekijk de Route